Ljubav do neba i sve što deci treba.

Šta je Super Klubić?

Dragi roditelji, bake, deke,

Napravili smo Super Klubić namenjen svima vama koji brinete i volite decu do 7 godina!

Super Klubić je osmišljen tako da, najboljom ponudom na jednom mestu, odgovori na potrebe modernog roditeljstva od prvih dana života vaše dece, kada su ljubav, pažnja i podrška najvažniji, preko prvih zubića i koraka, do polaska u vrtić i školicu.

Pridružite se Super Klubiću! Pretvorite kupovinu u zabavu i druženje za celu porodicu, a mi smo tu da pažljivo osluškujemo vaše potrebe i pripremamo vrhunsku ponudu uz mnogobrojne privilegije za naše članove.

Naša vodilja je:
Ljubav do neba i sve što deci treba.

Koje su pogodnosti Super Klubića
i kako ih ostvariti?

-40% na Chicco opremu u Rodi

Super Klubić ponuda

Potražite Super Klubić ponudu u Roda prodavnicama.


Svake druge nedelje novi artikli su na Super Klubić popustu!


Specijalne pogodnosti

Specijalne pogodnosti za korisnike Gold i Platinum nivoa

Super Klubić je koristan i zabavan roditeljima. Ukoliko budete ostvarivali predviđenu potrošnju na mesečnom nivou prilikom kupovina u Idea, Roda ili Mercator prodavnicama, stičete pravo na otključavanje Gold i Platinum nivoa pogodnosti Super Klubića. U okviru Gold i Platinum nivoa Super Klubića očekuje vas još više pogodnosti, poklona i iznenađenja koje ćemo kreirati u skladu sa vašim potrebama, sugestijama i navikama kupovine.

Saznaj više

Kupovina kod partnera Super Kartice

Kupovina kod partnera Super Kartice

Partneri Super Kartice imaju sjajne ideje, korisne savete i super ponude za članove Super Klubića. Pratite našu stranicu i očekujte informacije o pogodnostima za korisnike.

Vežbam da bolje rastem

Neophodno da prilagodimo okruženje u kome beba boravi tako da se omogućava nesmetani razvoj kretanja, kao i da bebi pružimo mnogo, mnogo ljubavi, jer se i od nje raste. Saznaj više

Obračunski period

Obračunski period traje 3 meseca za sve nivoe korisnika i poklapa se sa obračunskim periodom Super Kartice.

Obračunski periodi:
01.02 - 30.04.
01.05 - 31.07.
01.08 - 31.10.
01.11 - 31.01.

Još više pogodnosti za najlojalnije članove Super Klubića!

Kupujte sve za vašu bebu ili mališane u Idei, Rodi ili Mercatoru i za ostvarenu definisanu potrošnju imate mogućnost da uđete u svet premium privilegija! Da biste otključali Gold i Platinum nivo benefita potrebno je da ispunjavate kriterijume navedene u tabeli

Mesečna potrošnja Mesečna potrošnja u okviru DEČIJEG SVETA
Gold 20.000 3.000
Platinum 35.000 5.000

U okviru ‘mesečne potrošnje na kategorijama Dečijeg sveta’ posmatraju se kupovine sledećih proizvoda:

 • Igračke
 • Dečiji tekstil
 • Party program
 • Škola
 • Mali kućni aparati:
  Sokovnici, blenderi, sterilizatori
 • IT shop:
  tableti, računari, laptopovi
 • Dečije pelene
 • Vlažne maramice
 • Dečija kozmetika
 • Dečija hrana (zamenska mleka, dečije kašice pauh i teglica, instant kašice, dečiji sokovi, voda za bebe)

Kako ćete znati da li ste ušli u svet Gold i Platinum privilegija?

Koristite redovno svoju Super Karticu prilikom kupovine i lako ćete dostići potrošnju potrebnu da postanete korisnik Super Klubića Gold ili Platinum nivoa. Kada se to desi, u najkraćem roku nakon obračunskog perioda dobićete obaveštenje o prelasku u Gold ili Platinum nivo benefita i novim pogodnostima koje smo za vas pripremili.
Proverite da li ste nam dostavili kontakt telefon ili e-mail adresu kako ne biste propustili obaveštenja o Super Klubiću!

Kako postati član Super Klubića?

Imam Super Karticu

Ako već imate Super Karticu, onda je samo još jedan korak do Vašeg članstva u Super Klubiću. Klikom na link pristupite formularu za članstvo i popunite deo posvećen Super Klubiću. Nakon 24h, sa svojom Super Karticom, moći ćete da uživate u svim benefitima Super Klubić ponude za kupce.

Novi korisnik

Član Super Klubića može biti svaki registrovani korisnik Super Kartice.
Postanite član Super Kartice ovde.
Ne zaboravite da popunite deo koji se odnosi na Super Klubić, kako biste se uspešno registrovali.
Nakon tri nedelje na kućnu adresu Vam šaljemo Vašu ličnu Super Karticu! A do tada? Preuzmite besplatnu Super Kartica mobilnu aplikaciju i odmah ostvarujte pogodnosti programa.

Dečji klub ’Super Klubić’ je deo programa nagrađivanja Super Kartica. Namenjen je roditeljima dece starosti od 0 do 7 godina. Učešćem u Super Klubiću, članovi će moći da ostvaruju posebne pogodnosti za sebe i svoje dete; kao i druge specijalne ponude.
 
Član Super Klubića može postati svaki registrovani korisnik Super Kartice koji putem prijavne forme dostavi obavezne podatke koji su potrebni za registraciju i učešće u Super Klubiću. Davanje podataka od strane korisnika je dobrovoljno. Korisnik može da unese podatke za više dece, ali i da sam ukloni podatke koje je ranije uneo.
 
Ukoliko prestane članstvo korisnika u Super Kartica programu nagrađivanja, automatski prestaje i njegovo članstvo u Super Klubiću. Obrada podataka nakon prestanka članstva u Super Klubiću je nedozvoljena.
 
U Super Klubić mogu biti učlanjeni isključivo korisnici glavnih Super Kartica.
 
Korisnik Super Kartice, koji pristupa Super Klubiću, kao roditelj i zakonski zastupnik deteta, popunjavanjem obaveznih podataka o svom maloletnom detetu iz ove prijavne forme i potvrđivanjem pravila kluba, saglasan je da Super Kartica prikuplja i obrađuje te podatke u svrhu omogućavanja pogodnosti Super Klubića za sve vreme trajnja članstva u Super Klubiću.
 
Super Kartica zadržava pravo da, bez prethodne najave, obustavi Super Klubić i određene ili sve aktivnosti koje se sprovode u okviru Super Klubića.
 
Korisnik ima pravo da otkaže učešće u Super Klubiću slanjem obaveštenja na e-mail adresu info@superkartica.rs, pozivom na broj telefona 0800 301 300 ili poštom na našu adresu.
 
Svi registrovani korisnici Super Kartica koji su ujedno članovi Super Klubića, svoje benefite ostvaruju tako što tokom obračunskog perioda programa Super Kartica ostvare uslove o kojima su prethodno pravovremeno obavešteni, kupovinom kod određenih partnera programa. Da bi korisnik obezbedio da njegova transakcija bude adekvatno zabeležena, obavezan je da prilikom kupovine pokaže svoju Super Karticu zaposlenom kod partnera kod kojih se obavlja kupovina. Po isteku obračunskog perioda, a tokom prvog narednog meseca, korisnici koji su ostvarili svoje pogodnosti o tome će biti obavešteni na adekvatan način.
 
Uslovi za ostvarivanje pogodnosti učešćem u Super Klubiću dostupni su putem internet sajta www.superkartica.rs.

Q&A Super Klubić

Šta je Super Klubić?
Super Klubić je klub kreiran u okviru Super Kartice, namenjen porodicama sa decom do 7 godina. U Super Klubić se može učlaniti svaki registrovani korisnik Super Kartice koji dopuni svoj profil na sajtu Super Kartice neophodnim podacima o detetu/deci i potvrdi saglasnost sa pravilima kluba.
Šta dobijam kao član Super Klubića?
Kao član Super Klubića brže ćete dolaziti do proizvoda koje inače kupujete za svoje dete i porodicu uz popuste koje partneri pripremaju za Vas. Svakodnevno Vam je na raspolaganju akcija Super Klubić ponuda za članove u Rodi i Mercator hipermarketu.
Šta je od podataka potrebno za članstvo u Super Klubiću?
Dovoljno je da budete registrovani korisnik Super Kartice, te da u delu pristupnice koji se odnosi na Super Klubić unesete neophodne podatke o detetu/deci: datum rođenja i pol, a ukoliko želite i ime Vašeg mališana. Potvrdite saglasnost sa pravilima Super Klubića i odmah počnite da koristite pogodnosti koje smo za vas pripremili.
Sa kojom karticom i privescima mogu da ostvarim pravo na pogodnosti Super Klubića?
Nakon učlanjenja u Super Klubić, pravo na pogodnosti Klubića možete ostvariti sa svojom osnovnom Super Karticom. Članovima Gold i Platinum nivoa Super Klubića biće poslati posebni privesci obeleženi istim brojem kao i osnovna Super Kartica, pa će samim tim pogodnosti biti moguće koristiti sa oba priveska.
Da li učlanjenjem u Super Klubić dobijam novu Super Karticu?
Sve pogodnosti koje donosi članstvo u Super Klubiću ostvarujete sa Vašom Super Karticom. Nije potrebno izdavanje nove kartice.
Još uvek nemam Super Karticu, ali želim da budem član Super Klubića. Da li postoji mogućnost?
Naravno! Dovoljno je da prilikom popunjavanja pristupnice za Super Karticu na www.superkartica.rs/moj-racun/prijava unesete i neophodne podatke u delu ’Super Klubić’.
Nakon koliko vremena od učlanjenja mogu da koristim pogodnosti Super Klubića?
Od trenutka učlanjenja potrebno je najviše 24h dok ne postanete registrovani član kluba i počnete da koristite svoje prve pogodnosti. Jedna od njih je Super Klubić ponuda za članove u okviru koje ostvarujete popust jednostavnim provlačenjem svoje Super Kartice ukoliko je učlanjena u Super Klubić.
U kojem periodu se meri ostvarena potrošnja za članstvo u višim nivoima Super Klubića?
Obračunski period u okviru kojeg sakupljate bodove traje uporedo sa obračunskim periodom Super Kartice. Obračunski periodi počinju 01.02, 01.05, 01.08. i 01.11.
Gde mogu da pratim potrošnju i blizinu prelaska praga?
Nakon završenog obračunskog perioda, dobićete obaveštenje o prelasku u Gold ili Platinum nivo benefita i novim pogodnostima koje smo za vas pripremili. Proverite da li ste nam dostavili kontakt telefon ili e-mail adresu kako ne biste propustili obaveštenja o Super Klubiću. Zahtev za trenutnom potrošnjom možete uputiti na info@superkartica.rs ili 0800 301 300.
Kako da postanem Gold ili Platinum član Super Klubića?
imate mogućnost da uđete u svet premium privilegija! Da biste otključali Gold ili Platinum nivo benefita potrebno je da ostvarujete definisanu potrošnju u Rodi, Idei i Mercatoru. Više detalja pogledajte na: www.superkartica.rs/super-klubic
Koje me pogodnosti očekuju u Gold i Platinum nivou kluba?
Dodatne specijalne pogodnosti pratite u sekciji ‘Super Klubić’ na Super Kartica mobilnoj aplikaciji.
Da li moram u svakom obračunskom periodu da pređem pragove da bih zadržao Gold/Platinum nivo?
Potrebno je da u kontinuitetu ostvarujete zadatu potrošnju kako biste zadržali pogodnosti poput personalizovanih popusta i poklona. Ukoliko u nekom trenutku ne budete u prilici da ostvarujete zadatu potrošnju, možete nesmetano nastaviti da koristite osnovne pogodnosti namenjene članovima Super Klubića.
Šta se dešava sa članstvom kada moje dete napuni 7 godina?
Na datum navršetka sedme godine deteta prestaje obrada podataka o detetu i Vaše članstvo u Super Klubiću. Možete nesmetano nastaviti da koristite pogosnosti namenjene korisnicima Super Kartice, a partneri programa će nastojati da i nadalje kreiraju pogodnosti po meri svojih članova.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu