Zaradi do 1.000 SUPER bodova!

Nova, besplatna i još bolja Super Kartica aplikacija

App storeApp store
SmileySmileySmiley
Smiley

Šta je Super Kartica program?

Super Kartica je program lojalnosti u koji je uključena mreža partnera i svaki od njih te nagrađuje. Kada kupuješ kod nekog od partnera ili koristiš njegove usluge, ne zaboravi da pokažeš Super Karticu (za bolju uštedu Super Kartica aplikaciju)! Sa Super Karticom si uvek na dobitku jer je besplatna, a svaki dan štediš i još sakupljaš bodove za nove kupovine. Pronađi u radnjama naših partnera proizvode sa oznakom Super cena uz Super Karticu i iskoristi popust koji važi samo za tebe. Za sve super pogodnosti otvori tvoju Super Kartica mobilnu aplikaciju.

Kako do SUPER bodova?

1. Učlani se

Preuzmi Super Kartica mobilnu aplikaciju, registruj se i počni odmah da skeniraš svoju digitalnu karticu u mreži naših partnera Idea, Roda i Mercator.
Sakupljaj SUPER bodove i biraj - da li ćeš ih potrošiti odmah ili nastaviti sa sakupljanjem. Ostvaruj uštede i uživaj u brojnim pogodnostima.

Uclani se
Uclani se

2. Sakupi bodove

Prati svoju potrošnju i SUPER bodove koje sakupljaš kroz Super Kartica mobilnu aplikaciju.
Nakon svake kupovine u Idea, Roda i Mercator prodavnicama, možeš da pogledaš koliko ti još nedostaje do nagrade. Svakog meseca se otvara novi ciklus i nova šansa da osvojiš još do 1.000 SUPER bodova.

3. Iskoristi bodove

Sakupljene SUPER bodove možeš da koristiš odmah ili da nastaviš sa sakupljanjem i potrošiš ih najkasnije do kraja narednog kalendarskog meseca u Idea, Roda i Mercator prodavnicama.
1 bod = 1 dinar

Uclani se

Trenutno u Super Kartica aplikaciji

10+
kupona
3+
ponude
5+
kataloga

Kako da postanem član?

Instaliraj SuperKartica mobilnu aplikaciju i čekaju te posebne pogodnosti:
Ponude
Moji izazovi
Ponude
Kuponi sa popustima
Ponude
SUPER
više bodova
App
App storeApp store
Placanje karticom

Česta pitanja

Vidi još
Strelica

Kako mogu da dobijem Super Karticu?

Brzo i lako. Preuzmi Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Play Store-a ili AppStore-a, registruj se i odmah štedi kupovinom u mreži partnera. U program se možeš registrovati i popunjavanjem papirne pristupnice na prod..


Kako mogu da sakupljam bodove?

Skeniraj Super Karticu na kasi svaki put kada kupuješ u IDEA, Roda iMercatorprodavnicama ili plaćaš osiguranje u DDOR-u. Ako račun platiš Platnom SuperKarticom AIK Banke, sakupićeš više bodova. Pogledaj...


Kako korisnici mobilne aplikacije sakupljaju više bodova?

Lako! Potrebno je samo da preuzmeš Super Kartica mobilnu aplikaciju, registruješ se ili prijaviš sa postojećom karticom i u prodavnicama partnera skeniraš digitalnu karticu (sa ekrana telefona). Svi tvoji računi...

Pravila programa

App store

Informišite se o svim pravilima i pogodnostima programa na sledećem linku.

Pravila programa

Potrebne su ti dodatne informacije?

Kontaktiraj nas
Korisnicka podrska
Besplatni telefon
0800 301 300
Imejl podrska
Pošalji nam e-mail
info@superkartica.rs
© 2017 - 2024
FacebookYoutubeInstagramLinkedin