Porodične kupovine u 33 Rode širom Srbije odlična su prilika za sakupljanje bodova. Ostvarite popuste na širok asortiman proizvoda za celu porodicu i bogatu ponudu artikala za svako domaćinstvo.

Roda

Porodične kupovine u 33 Rode širom Srbije odlična su prilika za sakupljanje bodova. Ostvarite popuste na širok asortiman proizvoda za celu porodicu i bogatu ponudu artikala za svako domaćinstvo.

Kako sakupljati bodove u Roda prodavnicama?

U Roda prodavnicama bodove možete sakupljati svakoga dana. Za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama u Roda prodavnicama za svakih potrošenih 100 dinara dobijate 1 bod. Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu.

Kako sakupiti najviše bodova?

  • Ukoliko kupujete u Roda prodavnicama najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Roda i Sberbank.

Kako iskoristiti bodove?

Bodovi koje ste sakupili u jednom obračunskom periodu, ukoliko pređete prag, biće Vam poslati na kućnu adresu u vidu bonova za kupovinu. Kako biste ostvarili pravo na knjižicu sa bonovima za kupovinu i drugim pogodnostima potrebno je da sakupite najmanje 250 bodova u jednom obračunskom periodu koji traje tri meseca. Pri plaćanju računa na kasi predajte Vaše bonove za kupovinu kako bi iznos računa bio umanjen za vrednost bonova za kupovinu.

  • Bon za kupovinu se može iskoristiti za jednu kupovinu u svim Idea i/ili Roda i/ili Mercator i/ili Intersport i/ili Modiana prodavnicama i/ili NIS Petrol benzinskim stanicama i/ili Gazprom benzinskim stanicama i/ili DDOR Novi Sad prodajnim mestima.
  • Bon za kupovinu se u Idea, Roda i Mercator prodavnicama ne može se iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe
  • Bon za kupovinu se može iskoristiti isključivo uz Super Karticu
  • Prilikom plaćanja bonom za kupovinu iznos računa mora biti najmanje u iznosu bona za kupovinu, jer se kusur u novcu ne vraća.
  • Za iznos plaćen bonom ne ostvarujete pravo na bodove u Idea, Roda, Mercator, Intersport, Modiana, Avenija Mode prodavnicama i Beautique parfimerijama.
  • Bon za kupovinu ne važi bez svojeručnog potpisa.
  • Bonove za kupovinu iskoristite do datuma naznačenog na bonu, na prodajnim mestima partnera Super Kartice.

Kupujući u Roda prodavnicama, bodove dobijate na sledeći način: za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama na svakih potrošenih 100 dinara dobijate 1 bod.

Idea, Mercator, Roda, Modiana, Beautique, Avenija Mode i Intersport prodavnice imaju jedan zajednički prag.

Pravo na bonove za kupovinu i knjižicu pogodnosti ostvarujete kada sakupite najmanje 250 bodova.

Obračun bodova

Plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim I debitnim karticama

Ukoliko Vaš račun u Roda prodavnici iznosi 900 dinara, ostvarili biste 9 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 899 dinara ostvarili biste 8 bodova na svojoj Super Kartici.

Plaćanje platnom Super Karticom

Ukoliko Vaš račun iznosi 900 dinara, i plaćate platnom Super Karticom, ostvarili biste 36 bodova na svojoj Super Kartici, jer Vas u tom slučaju nagrađuju i Roda i Sberbank.

Ukoliko plaćate Vaš račun sa više različitih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

Bodove ne sakupljate prilikom plaćanja računa sa bonovima za kupovinu.

U slučaju bilo kakvih promena u pogledu prodajnih mesta u kojima se mogu sakupljati bodovi i iskoristiti pogodnosti, bićete informisani na plakatu, jasno istaknutom na vidnom mestu u prodajnom objektu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu