Roda

Porodične kupovine u 33 Rode širom Srbije odlična su prilika za sakupljanje bodova. Ostvarite popuste na širok asortiman proizvoda za celu porodicu i bogatu ponudu artikala za svako domaćinstvo.Kako sakupljati

bodove?

20

Kako sakupiti

najviše bodova?

19

Kako iskoristiti

bodove?

18

Pravila

sakupljanja

17

Kako sakupljati bodove u Roda prodavnicama?

U Roda prodavnicama bodove možete sakupljati svakoga dana. Za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama u Roda prodavnicama za svakih potrošenih 120 dinara dobijate 1 bod. Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu.

13

Kako sakupiti najviše bodova?

Ukoliko kupujete u Roda prodavnicama najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Roda i Sberbank.

14

Kako iskoristiti bodove?

Ukoliko ste prešli prag za nagrađivanje u jednom obračunskom periodu (odnosno, sakupili minimum 200 bodova), sakupljene bodove možete iskoristiti u narednom obračunskom periodu direktno sa vaše Super Kartice ili korišćenjem digitalne Super Kartice, koja se nalazi u mobilnoj aplikaciji. Prilikom plaćanja na kasi pokažite vašu Super Karticu i naglasite kasiru koliko bodova želite da iskoristite za umanjenje računa.

  • Bodove za kupovinu možete iskoristiti na svim Idea i/ili Roda i/ili Mercator i/ili DDOR Novi Sad prodajnim mestima.
  • Bod za kupovinu se ne može iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe.
  • Prilikom korišćenja bodova za kupovinu, minimum 1 rsd mora biti plaćen drugim sredstvom plaćanja.
  • Za iznos plaćen bodom ne ostvarujete pravo na nove bodove u Idea, Roda, Mercator i Intersport prodavnicama i DDOR prodajnim mestima.
  • Bodove za kupovinu sakupljate u aktulenom obračunskom periodu, a trošite do kraja narednog obračunskog perioda.

15


Kupujući u Roda prodavnicama, bodove dobijate na sledeći način: za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama na svakih potrošenih 120 dinara dobijate 1 bod.

Idea, Mercator, Roda i Intersport prodavnice imaju jedan zajednički prag.

Pravo na bodove za kupovinu ostvarujete kada sakupite najmanje 200 bodova.

Obračun bodova

Plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim I debitnim karticama

Ukoliko Vaš račun u Roda prodavnici iznosi 1080 dinara, ostvarili biste 9 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 1079 dinara ostvarili biste 8 bodova na svojoj Super Kartici.

 
Plaćanje platnom Super Karticom

Ukoliko Vaš račun iznosi 1080 dinara, i plaćate platnom Super Karticom, ostvarili biste 36 bodova na svojoj Super Kartici, jer Vas u tom slučaju nagrađuju i Roda i Sberbank.

 

Ukoliko plaćate Vaš račun sa više različitih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

Bodove ne sakupljate prilikom plaćanja računa sa bodovima sakupljenim u prethodnom obračunskom periodu.

U slučaju bilo kakvih promena u pogledu prodajnih mesta u kojima se mogu sakupljati bodovi i iskoristiti pogodnosti, bićete informisani na plakatu, jasno istaknutom na vidnom mestu u prodajnom objektu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300