Sa zadovoljstvom Vam preporučujemo izbor proizvoda u više od 300 komšijskih IDEA prodavnica malog i super formata u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Idea

Sa zadovoljstvom Vam preporučujemo izbor proizvoda u više od 300 komšijskih IDEA prodavnica malog i super formata u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kako sakupljati bodove u IDEI?

U Idea prodavnicama bodove možete sakupljati svakoga dana. Za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama u IDEA prodavnicama za svakih potrošenih 90 dinara dobijate 1 bod. Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu.

Kako sakupiti najviše bodova?

  • Ukoliko kupujete u IDEA prodavnicama najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Idea i Sberbank.

Kako iskoristiti bodove?

Ukoliko ste prešli prag za nagrađivanje u jednom obračunskom periodu (odnosno, sakupili minimum 200 bodova), sakupljene bodove možete iskoristiti u narednom obračunskom periodu direktno sa vaše Super Kartice ili korišćenjem digitalne Super Kartice, koja se nalazi u mobilnoj aplikaciji. Prilikom plaćanja na kasi pokažite vašu Super Karticu i naglasite kasiru koliko bodova želite da iskoristite za umanjenje računa.

  • Bodove za kupovinu možete iskoristiti na svim Idea i/ili Roda i/ili Mercator i/ili DDOR Novi Sad prodajnim mestima.
  • Bod za kupovinu se ne može iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe.
  • Prilikom korišćenja bodova za kupovinu, minimum 1 rsd mora biti plaćen drugim sredstvom plaćanja.
  • Za iznos plaćen bodom ne ostvarujete pravo na nove bodove u Idea, Roda, Mercator i Intersport prodavnicama i DDOR prodajnim mestima.
  • Bodove za kupovinu sakupljate u aktulenom obračunskom periodu, a trošite do kraja narednog obračunskog perioda.

Kupujući u IDEA prodavnicama, bodove dobijate na sledeći način: za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama na svakih potrošenih 90 dinara dobijate 1 bod.

Idea, Mercator, Roda i Intersport prodavnice imaju jedan zajednički prag.

Pravo na bodove za kupovinu i knjižicu pogodnosti ostvarujete kada sakupite najmanje 200 bodova.

Obračun bodova

Plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim I debitnim karticama

Ukoliko Vaš račun u IDEI iznosi 900 dinara, ostvarili biste 10 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 899 dinara ostvarili biste 9 bodova na svojoj Super Kartici.

Plaćanje platnom Super Karticom

Ukoliko Vaš račun iznosi 900 dinara, i plaćate platnom Super Karticom, ostvarili biste 30 bodova na svojoj Super Kartici, jer Vas u tom slučaju nagrađuju i Idea i Sberbank.

Ukoliko plaćate Vaš račun sa više različitih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

U slučaju bilo kakvih promena u pogledu prodajnih mesta u kojima se mogu sakupljati bodovi i iskoristiti pogodnosti, bićete informisani na plakatu, jasno istaknutom na vidnom mestu u prodajnom objektu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu