Sa zadovoljstvom Vam preporučujemo izbor proizvoda u više od 300 komšijskih IDEA prodavnica malog i super formata u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Idea

Sa zadovoljstvom Vam preporučujemo izbor proizvoda u više od 300 komšijskih IDEA prodavnica malog i super formata u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kako sakupljati bodove u IDEI?

U Idea prodavnicama bodove možete sakupljati svakoga dana. Za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama u IDEA prodavnicama za svakih potrošenih 70 dinara dobijate 1 bod. Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu.

Kako sakupiti najviše bodova?

  • Ukoliko kupujete u IDEA prodavnicama najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Idea i Sberbank.

Kako iskoristiti bodove?

Bodovi koje ste sakupili u jednom obračunskom periodu, ukoliko pređete prag, biće Vam poslati na kućnu adresu u vidu bonova za kupovinu. Kako biste ostvarili pravo na knjižicu sa bonovima za kupovinu i drugim pogodnostima potrebno je da sakupite najmanje 250 bodova u jednom obračunskom periodu koji traje tri meseca. Pri plaćanju računa na kasi predajte Vaše bonove za kupovinu kako bi iznos računa bio umanjen za vrednost bonova za kupovinu.

  • Bon za kupovinu se može iskoristiti za jednu kupovinu u svim Idea i/ili Roda i/ili Mercator i/ili Intersport i/ili Modiana prodavnicama i/ili NIS Petrol benzinskim stanicama i/ili Gazprom benzinskim stanicama i/ili DDOR Novi Sad prodajnim mestima.
  • Bon za kupovinu se u Idea, Roda i Mercator prodavnicama ne može se iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe
  • Bon za kupovinu se može iskoristiti isključivo uz Super Karticu
  • Prilikom plaćanja bonom za kupovinu iznos računa mora biti najmanje u iznosu bona za kupovinu, jer se kusur u novcu ne vraća.
  • Za iznos plaćen bonom ne ostvarujete pravo na bodove u Idea, Roda, Mercator, Intersport, Modiana, Avenija Mode prodavnicama i Beautique parfimerijama.
  • Bon za kupovinu ne važi bez svojeručnog potpisa.
  • Bonove za kupovinu iskoristite do datuma naznačenog na bonu, na prodajnim mestima partnera Super Kartice.

Kupujući u IDEA prodavnicama, bodove dobijate na sledeći način: za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama na svakih potrošenih 70 dinara dobijate 1 bod.

Idea, Mercator, Roda, Modiana, Beautique, Avenija Mode i Intersport prodavnice imaju jedan zajednički prag.

Pravo na bonove za kupovinu i knjižicu pogodnosti ostvarujete kada sakupite najmanje 250 bodova.

Obračun bodova

Plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim I debitnim karticama

Ukoliko Vaš račun u IDEI iznosi 700 dinara, ostvarili biste 10 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 699 dinara ostvarili biste 9 bodova na svojoj Super Kartici.

Plaćanje platnom Super Karticom

Ukoliko Vaš račun iznosi 700 dinara, i plaćate platnom Super Karticom, ostvarili biste 30 bodova na svojoj Super Kartici, jer Vas u tom slučaju nagrađuju i Idea i Sberbank.

Ukoliko plaćate Vaš račun sa više različitih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

Bodove ne sakupljate prilikom plaćanja računa sa bonovima za kupovinu.

U slučaju bilo kakvih promena u pogledu prodajnih mesta u kojima se mogu sakupljati bodovi i iskoristiti pogodnosti, bićete informisani na plakatu, jasno istaknutom na vidnom mestu u prodajnom objektu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu