Mercator

Mesto koje živi sa Vama i za Vas. Bogat asortiman artikala koji će Vašu svakodnevnicu učiniti bogatijom.Kako sakupljati

bodove?

20

Kako sakupiti

najviše bodova?

19

Kako iskoristiti

bodove?

18

Pravila

sakupljanja

17

Kako sakupljati bodove u Mercator prodavnicama?

U Mercator prodavnicama bodove možete sakupljati svakoga dana. Za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama u Mercator prodavnicama za svakih potrošenih 99 dinara dobijate 1 bod. Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu.

Ukoliko za plaćanje računa koristite više od jednog načina plaćanja, bodovi će biti obračunati posebno za svaki način plaćanja.

18

Kako sakupiti najviše bodova?

Ukoliko kupujete u Mercator prodavnicama najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Mercator i Sberbank.

17

Kako iskoristiti bodove?

Ukoliko ste prešli prag za nagrađivanje u jednom obračunskom periodu (odnosno, sakupili minimum 299 bodova), sakupljene bodove možete iskoristiti u narednom obračunskom periodu direktno sa vaše Super Kartice ili korišćenjem digitalne Super Kartice, koja se nalazi u mobilnoj aplikaciji. Prilikom plaćanja na kasi pokažite vašu Super Karticu i naglasite kasiru koliko bodova želite da iskoristite za umanjenje računa.

  • Bodove za kupovinu možete iskoristiti u Idei, Rodi, Mercator hipermarketu, Intersportu, TAF-u, na OMV benzinskim stanicama ili DDOR-u.
  • Bod za kupovinu se ne može iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe.
  • Prilikom korišćenja bodova za kupovinu, minimum 1 rsd mora biti plaćen drugim sredstvom plaćanja.
  • Za iznos plaćen bodom ne ostvarujete pravo na nove bodove u Idea, Roda, Mercator i Intersport prodavnicama i DDOR prodajnim mestima.
  • Bodove za kupovinu sakupljate u aktulenom obračunskom periodu, a trošite do kraja narednog obračunskog perioda.

16

Kupujući u Mercator prodavnicama, bodove dobijate na sledeći način: za plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama na svakih potrošenih 99 dinara dobijate 1 bod.

Idea, Mercator, Roda i Intersport prodavnice imaju jedan zajednički prag.

Pravo na bodove za kupovinu ostvarujete kada sakupite najmanje 299 bodova.

Obračun bodova

Plaćanje gotovinom, čekovima, kreditnim I debitnim karticama

Ukoliko Vaš račun u Mercator prodavnici iznosi 990 dinara, ostvarili biste 10 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 989 dinara ostvarili biste 9 bodova na svojoj Super Kartici.

 
Plaćanje platnom Super Karticom

Ukoliko Vaš račun iznosi 990 dinara, i plaćate platnom Super Karticom, ostvarili biste 40 bodova na svojoj Super Kartici, jer Vas u tom slučaju nagrađuju i Mercator i Sberbank.

 

Ukoliko plaćate Vaš račun sa više različitih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

Bodove ne sakupljate prilikom plaćanja računa sa bodovima sakupljenim u prethodnom obračunskom periodu.

U slučaju bilo kakvih promena u pogledu prodajnih mesta u kojima se mogu sakupljati bodovi i iskoristiti pogodnosti, bićete informisani na plakatu, jasno istaknutom na vidnom mestu u prodajnom objektu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300