Nova Super Kartica!

Još više bodova, bez pragova i obračunskih perioda!

App storeApp store
SmileySmileySmiley
App

Super Kartica ti je spremila nešto novo i zaista SUPER!

Znamo koliko voliš da štediš uz svoju Super Karticu i baš zato smo odlučili da ti svaku kupovinu učinimo još isplatljivijom! Od 1.2.2024. godine nema više pragova i obračunskih perioda, uštede ćeš moći da praviš ODMAH!

iPhone

Zaradi do 1.000 SUPER bodova

Tvoji bodovi će postati SUPER bodovi!

Od 1.2. za svaki određeni iznos potrošnje u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama zaradićeš određeni broj SUPER bodova. Moći ćeš da zaradiš do 1.000 SUPER bodova u jednom mesecu. SUPER bodove možeš sakupljati skeniranjem svoje Super Kartice u aplikaciji, kao i skeniranjem svoje plastične kartice, a u novoj Super Kartica aplikaciji ćeš imati uvid u svoje SUPER bodove – koliko ih imaš i koliko treba da potrošiš do sledeće nagrade.

SUPER bodove ćeš moći da koristiš odmah, u mesecu u kom ih sakupiš i narednom mesecu, u bilo kojoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici.

Kuponi

Još više bodova uz “izazove“!

Moraš priznati da je izazov uvek bio zanimljivija opcija, naročito ako donosi dodatne bodove!

Izazovi će biti nešto sasvim novo u tvojoj novoj Super Kartica aplikaciji i predstavljaju još jednu super priliku da dodatno uštediš. Sve što treba da uradiš jeste da pokreneš izazov, a onda ga ispuniš kroz zadate kupovine u tebi najbližoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici. Nagrada u vidu dodatnih bodova će te čekati na tvojoj Super Kartici dok kažeš „Ušteda“!

Sve će ti biti jasnije kada dođe vreme da preuzmeš novu verziju Super Kartica aplikacije ;)

*Izazov sa slike je samo primer.

Kuponi

Uštedi uz ekskluzivne kupone!

Ni kuponi nisu kao što su nekad bili... Sad će biti još bolji! Na svake dve nedelje u tvojoj novoj Super Kartica aplikaciji pogledaj najmanje 10 novih kupona koje smo pažljivo odabrali za tebe. Ne brini, kupon za popust od 25% koji možeš da iskoristiš za kupovinu proizvoda po želji će i dalje biti tu!

Uskoro!!! Nova aplikacija!

Ove godine ne propuštamo priliku za uštede i baš zato smo spremili novu i sada još bolju Super Kartica aplikaciju!

Ako nemaš aplikaciju, obavestićemo te kada je pravo vreme da je skineš, a ako je već imaš, javićemo ti kada da je ažuriraš i počneš da uživaš u svim iznenađenjima koja smo pripremili za tebe.

Česta pitanja

Vidi još
Strelica

Od kada počinjem da sakupljam SUPER bodove?

SUPER bodove počinješ da sakupljaš 1. februara 2024. godine skeniranjem svoje Super Kartice u aplikaciji ili skeniranjem plastične kartice, a oni će biti vidljivi u tvojoj novoj Super Kartica aplikaciji. Možeš da ih trošiš odmah, u toku meseca sakupljanja i narednom mesecu.


Do kada mogu da trošim bodove koje sam sakupio/la u prethodnom obračunskom periodu?

Bodove sakupljene do 31. januara možeš iskoristiti u toku februara i marta, zaključno sa 31.3.2024. godine.


Kako da ažuriram aplikaciju?

U zavisnosti od toga da li imaš iOS ili Android, ažuriranje se razlikuje. Ako imaš iOS uređaj, verovatno će doći do samoažuriranja ili će ti u aplikaciji izaći obaveštenje da je dostupna nova verzija...

Izmene Pravila programa

App store

Sa novom Super Karticom izmenili smo i Pravila programa i Obaveštenje o zaštiti podataka. Informiši se na sledećem linku.

Pravila programa

Potrebne su ti dodatne informacije?

Kontaktiraj nas
Korisnicka podrska
Besplatni telefon
0800 301 300
Imejl podrska
Pošalji nam e-mail
info@superkartica.rs
© 2017 - 2024
FacebookYoutubeInstagramLinkedin