Vi ste ovde: Naslovna Trošenje bodova

Trošenje bodova

Iskoristite bonove za kupovinu kao i mnoge druge pogodnosti u više od 300 prodavnica širom Srbije. Super Karticu i pogodnosti možete koristiti u svim Roda, IDEA, Mercator prodavnicama gde Vas očekuje bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.
Iskoristite bonove za kupovinu na preko 350 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije. Očekuju Vas sve vrste goriva vrhunskog kvaliteta i usluga po evropskim standardima.Od 1. avgusta plaćajte bonovima za kupovinu Vaše polise osiguranja, na svim prodajnim mestima DDOR Novi Sad. Svakim potrošenim bonom za kupovinu u DDOR Novi Sad sakupljate nove bodove na Vašoj Super Kartici.

Iskoristite bonove za kupovinu na Gazprom benzinskim stanica, premijum mreži moderno opremljenih stanica koje Vam nude vrhunsko gorivo, izuzetne usluge i širok izbor kvalitetnih proizvoda.
Potražite širok izbor poznatih svetskih modnih brendova s izborom od casual do svečane ili poslovne odeće i obuće, modnih dodataka i kozmetike. Koristite svoje nagradne kupone i uživajte u kupovini kroz vrhunsku uslugu.
Iskoristite bonove za kupovinu i izaberite nešto za sebe u bogato opremljenim prodavnicama Intersporta koje nude opremu, odeću i obuću za uživanje u sportu.