Vi ste ovde: Naslovna Sakupljanje bodova Sberbank

Sakupljanje bodova

Važno je znati

Sberbanka Vas nagrađuje u skladu sa aktuelnom ponudom.

Kako sakupljati bodove?

Pravila sakupljanja bodova

Sberbank Vas nagrađuje! Posetite najbližu Sberbank ekspozituru i sa Vašom Super Karticom ostvarićete brojne pogodnosti:

 • Za odobreni kredit (keš kredit ili kredit za refinansiranje) očekuje Vas 1000 poklon bodova na Vašoj Super Kartici. *
 • Za izdatu kreditnu karticu (platnu Super Karticu, Mastercard Standard ili MasterCard Gold karticu) Sberbank Vam poklanja 2000 bodova na Vašoj Super Kartici, nakon prve transakcije platnom Super Karticom ili drugom Sberbank kreditnom karticom. **
 • Za izdatu dodatnu platnu Super Karticu  - bez troška njenog održavanja. ***

* Ako je zahtev za kredit unet u sistem Banke u periodu od 03.05. do 31.07.2017. godine, uključuje samo standardnu ponudu Banke u trenutku podnošenja zahteva i ne odnosi se na zahteve koji su podneti pod nestandardnim uslovima u okviru drugih promotivnih ponuda Banke.

** Za dobijanje bodova, prvu transakciju platnom Super Karticom ili drugom Sberbank kreditnom karticom, bez obzira na iznos, je potrebno načiniti u roku od maksimalno 6 meseci od dana uručenja kartice. Ponuda važi do 31.07.2017. godine i ne može se kombinovati sa drugim specijalnim ponudama za kreditne kartice Banke.

*** Dodatna platna Super Kartica se može izdati korisnicima kojima je odobrena osnovna platna Super Kartica. Ukoliko se zahtev za dodatnu karticu podnese do 31.07.2017. ne naplaćuje se mesečna članarina od 100 RSD dokle god korisnik osnovne platne Super Kartice ima važeći ugovor o izdavanju i korišćenju osnovne kartice ili dok ne otkaže korišćenje dodatne kartice.

Kako biste ostvarili pravo na nagradnu knjižicu sa BONOVIMA ZA KUPOVINU i drugim pogodnostima potrebno je da sakupite najmanje 150 bodova u jednom obračunskom periodu. Bodovi se sakupljaju prilikom plaćanja platnom Super Karticom po utvrđenom mehanizmu.

Specijalno u junu i julu osvojite dodatne bodove:

 • Povodom 4. rođendana Super Kartice, Sberbank Vas nagrađuje duplim bodovima u junu mesecu za kupovinu platnom Super Karticom u mreži partnera!*
 • Platite tri ili više računa sa 2D barkodom** kompanija SBB, VIP Mobile i Telekom Srbija dok obavljate kupovinu u Mercator, RODA i IDEA prodavnicama*** do 31.07.2017. godine i poklanjamo Vam 200 bodova u narednoj knjižici pogodnosti!
 • Platite pet ili više računa Sberbank Online mobilnom aplikacijom i poklanjamo Vam 150 bodova u narednoj knjižici pogodnosti!****

* Pod uslovom da je iznos transakcije veći od 3.000 RSD i da je transakcija izvršena platnom Super Karticom u periodu od 01.06. do 30.06.2017. godine. Mrežu partnera čine prodajni objekti: Mercator Hipermarketi, RODA, IDEA, Intersport, Modiana, NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i DDOR poslovnice. Prilikom kupovine na rate u objektima IDEA, RODA i Mercator, kao i u Intersport prodavnicama, za plaćanje platnom Super Karticom bodovi koje dodeljuje Sberbank se obračunavaju, po navedenom mehanizmu, na iznos prve rate.

** Bilo koja tri računa sa 2D bar kodom koji se plate u periodu od 05.06. do 31.07.2017. godine. Za ispunjen uslov 100 bodova dodeljuje Sberbank i 100 bodova dodeljuje Mercator S d.o.o. U prvoj fazi, plaćanje računa je moguće samo gotovinom.

*** Spisak lokacija i više o usluzi pronađite na: http://www.sberbank.rs/stanovnistvo/placanje-racuna-sa-2d-bar-kodom.860.html

**** Akcija važi od 05.06. do 31.07.2017. godine. Aktivacija i održavanje mobilne aplikacije, besplatni su uz sve pakete tekućih računa u Sberbank, a zahtev možete podneti u bilo kojoj ekspozituri banke. Akcija važi i za postojeće korisnike Sberbank tekućeg računa.

 

I to nije sve!

U saradnji sa partnerima programa Super Kartica, obezbedili smo korisnicima platne Super Kartice dodatne pogodnosti:

 • Mogućnost sakupljanja do 3x više bodova kod partnera programa za plaćanje platnom Super Karticom. Pored toga, za plaćanje platnom Super Karticom u objektima RODA i Mercator, kao i za plaćanje BMB 95 i Euro Dizel na NIS i Gazprom benzinskim stanicama, dobijate i do četiri puta više bodova.
  Super Kartica
  Platna Super Kartica
  IDEA

  na svakih 70 dinara
  1bod 3boda
  Mercator Roda

  na svakih 100 dinara
  1bod 4boda
  NIS
  Gazprom

  na svaki 1 litar goriva
  1bod 4boda za BMB95, Euro Dizel
  2boda 5bodova za Ultra D, BMB98, G Drive i G Drive Dizel
  NIS
  Gazprom

  na svakih 150 dinara
  3boda 8bodova za dodatni asortiman
  DDOR
  na svakih 100 dinara
  1bod 3boda za proizvode iz prve grupe
  DDOR
  na svakih 50 dinara
  1boda 2boda za proizvode iz druge grupe
 • Ušteda od 0,5% pri svakom plaćanju platnom Super Karticom van mreže partnera programa, koja će Vam se vratiti kroz osvojene bodove na kraju obračunskog perioda, ukoliko pređete definisani prag kod Sberbanke.
Prikazani bodovi za platnu Super Karticu važe samo ukoliko se i plaćanje izvrši platnom Super Karticom.

Uštedite plaćajući i Mastercard kreditnim karticama (Standard ili Gold) u mreži partnera - 1 bod na 150 dinara na NIS benzinskim stanicama, odnosno 1 bod na 100 dinara u IDEA i Mercator prodajnim objektima. Ova pogodnost važi samo za registrovane članove programa Super Kartica koji su svoju Standard ili Gold MasterCard karticu preuzeli u Sberbanci u toku neke od promotivnih ponuda počev od februara 2014. (uz registrovanje broja svoje Super Kartice u sistemu banke).

 

Spisak ekspozitura Sberbank Srbija a.d.

Beograd:Novi Beograd, Bul. Mihajla Pupina 165g
Kralja Milana 64
Dečanska 4
Banovo Brdo, Požeška 80
Zemun, Glavna 37
Piramida, Jurija Gagarina 149
Vojvode Stepe 2L
Borska 44
Ustanička 264
Bulevar Kralja Aleksandra 80
Petrogradska 1
Carice Milice 1

Pančevo:Karađorđeva 8
Čačak:Kuželjeva 2
Novi Sad:Futoška 1a / Dunavska 7
Subotica:Korzo 6
Stara Pazova:Kralja Petra I Karađevića 1
Zrenjanin:Ive Lole Ribara 7a
Sremska Mitrovica:Kralja Petra I 9
Vršac:Dvorska 2
Niš:Bulevar Dr Zorana Đinđića 4
Požarevac:Tabačka Čaršija 2
Kragujevac:Kralja Petra I 1
Šabac:Masarikova 1
Kruševac:Gazimestanska bb
Sombor:Kralja Petra I 1
Jagodina:Kneza Lazara 3
Lazarevac:Karađorđeva 6 Obrenovac:Vuka Karadžića 73 Užice:Dimitrija Tucovica 42 Leskovac:Bulevar Oslobođenja 162 Kikinda:Braće Tatića 2

Više o Sberbank

 

Mesečna članarina platne Super Kartice van paketa tekućeg računa "Jednostavno" ili "Super Račun" iznosi 199 dinara.

Bodovi se obračunavaju i pripisuju nakon uručenja kreditne kartice, osim kod unapred izrađene platne Super Kartice gde se bodovi pripisuju nakon donošenja zahtevane dokumentacije