O nama

Široka ponuda proizvoda bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata, IT opreme, telefona, kao i ostalih kategorija odlična su prilika da opremite vaš dom tehnikom. Stručni i ljubazni prodavci vas čekaju u 34 Tehnomanije širom Srbije, kao i tim za besplatnu dostavu na kućnu adresu i servisiranje svih naših proizvoda.

Bogata ponuda i pogodnosti vas očekuju i na online prodavnici, iz koje se vrši besplatna dostava na sve lokacije na teritoriji Srbije. Saradnja sa najboljim domaćim i stranim stručnjacima doprinela je implementiranju najviših standarda u domenu sigurnosti pretrage i plaćanja online. Naši prodavci u call centru su vam uvek na rasplaganju za sve dodatne informacije o online ponudi proizvoda. Za sve informacije pozovite nas na 011 37 13 713.

 Koje pogodnosti ću imati u Tehnomaniji?

Prilikom kupovine označenih artikala tehnike u Tehnomaniji možete koristiti Super Karticu i ostvarivati super popuste. Dovoljno je da na kasi pokažete svoju Super Karticu i popust će biti automatski aktiviran ili da na online prodavnici unesete broj Vaše Super Kartice.

 Da li pogodnosti važe i prilikom online kupovine?

Da, Super Karticu možete da koristite prilikom kupovine u online prodavnici Tehnomanije. Proizvodi čije su cene snižene za korisnike Super Kartice označeni su sa SK cena.

 Da li mogu da sakupljam bodove u Tehnomaniji?

Prilikom kupovine u Tehnomaniji se ne sakupljaju bodovi na Super Kartici. O svim eventualnim promenama bićete blagovremeno obavešteni.

 Nemam Tehnomaniju u svom gradu. Kako da ostvarim pogodnosti?

Posetite online prodavnicu Tehnomanije i pronađite snižene artikle označene sa SK cena.

 Da li u Tehnomaniji mogu da koristim Super Kartica mobilnu aplikaciju?

Naravno! Štaviše, ukoliko još uvek nemate svoju Super Karticu ili je ne ponesete, prilikom kupovine možete preuzeti mobilnu aplikaciju, ulogovati se i odmah iskoristiti pogodnost.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300