Koristite Sberbank proizvode i usluge i ostvarite dodatne bodove i pogodnosti.
Budite na pravom mestu, posetite sberbank.rs i očekuje Vas ponuda u skladu sa Vašim potrebama.

Naslovna  >  Sberbank

Sberbank

Koristite Sberbank proizvode i usluge i ostvarite dodatne bodove i pogodnosti.
Budite na pravom mestu, posetite sberbank.rs i očekuje Vas ponuda u skladu sa Vašim potrebama.

Sberbank Vas nagrađuje!

 • 2000 BODOVA

  Za izdatu kreditnu karticu (platnu Super Karticu, Mastercard Standard ili Mastercard Gold karticu) Sberbank Vam poklanja 2000 bodova na Vašoj Super Kartici, nakon prve transakcije kreditnom karticom.

Kako možete sakupiti bodove na platnoj SuperKartici?

U saradnji sa partnerima programa Super Kartica, obezbedili smo korisnicima platne Super Kartice dodatne pogodnosti:

 • Mogućnost sakupljanja do 3x više bodova kod partnera programa za plaćanje platnom Super Karticom. Pored toga, za plaćanje platnom Super Karticom u objektima RODA i Mercator, kao i za plaćanje BMB 95 i Euro Dizel na NIS i Gazprom benzinskim stanicama, dobijate i do četiri puta više bodova.
 • Ušteda od 0,5% pri svakom plaćanju platnom Super Karticom van mreže partnera programa, koja će Vam se vratiti kroz osvojene bodove na kraju obračunskog perioda, ukoliko pređete definisani prag kod Sberbanke.

Mesečna članarina platne Super Kartice van paketa tekućeg računa "Jednostavno" ili "Super Račun" iznosi 199 dinara.

Kako iskoristiti svoje bodove sakupljene u Sberbank?

Bodovi koje ste sakupili u jednom obračunskom periodu, ukoliko pređete prag kod bar jednog od partnera, biće Vam poslati na kućnu adresu u vidu bonova za kupovinu Pri plaćanju računa na kasi predajte Vaše bonove za kupovinu kako bi iznos računa bio umanjen za vrednost bonova za kupovinu.

 • Bon za kupovinu se može iskoristiti za jednu kupovinu u svim Idea i/ili Roda i/ili Mercator i/ili Intersport i/ili Modiana prodavnicama i/ili NIS Petrol benzinskim stanicama i/ili Gazprom benzinskim stanicama i/ili DDOR Novi Sad prodajnim mestima.
 • Bon za kupovinu se u Idea, Roda i Mercator prodavnicama ne može se iskoristiti za kupovinu duvanskih proizvoda i štampe
 • Bon za kupovinu se može iskoristiti isključivo uz Super Karticu
 • Prilikom plaćanja bonom za kupovinu iznos računa mora biti najmanje u iznosu bona za kupovinu, jer se kusur u novcu ne vraća.
 • Za iznos plaćen bonom ne ostvarujete pravo na bodove u Idea, Roda, Mercator, Intersport, Modiana, Avenija Mode prodavnicama i Beautique parfimerijama.
 • Bon za kupovinu ne važi bez svojeručnog potpisa.
 • Bonove za kupovinu iskoristite do datuma naznačenog na bonu, na prodajnim mestima partnera Super Kartice.

Sberbank Vas nagrađuje! Posetite najbližu Sberbank ekspozituru ili Sberbank ekspres na mestima na kojima najčešće kupujete:

 • Mercator centar u Bulevaru umetnosti 4 na Novom Beogradu
 • Mercator centar u Bulevaru oslobođenja 102 u Novom Sadu
 • TC Stadion u Zaplanjskoj 32 u Beogradu
 • RODA centar u Đorđa Stanojevića 35 na Novom Beogradu
i sa Vašom Super Karticom ostvarićete pogodnost - za izdatu kreditnu karticu (platnu Super Karticu, Mastercard Standard ili Mastercard Gold karticu) Sberbank Vam poklanja 2000 bodova na Vašoj Super Kartici, nakon prve transakcije kreditnom karticom*
Požurite, jer Vas tokom decembra meseca očekuju i dupli bodovi za kupovinu platnom Super Karticom u iznosima preko 3.000 RSD!**

* Ponuda važi do 31.01.2018. godine i ne može se kombinovati sa drugim specijalnim ponudama za kreditne kartice Banke. Za dobijanje bodova, prvu transakciju kreditnom karticom, bez obzira na iznos, je potrebno načiniti u roku od maksimalno 6 meseci od dana uručenja kartice.

** Ponuda važi za transakcije izvršene platnom Super Karticom u periodu od 01.12. do 31.12.2017. godine. U slučaju plaćanja na rate u objektima Mercator S i Intersporta, dupli bodovi će biti obračunati na iznos prve rate, ako je ukupan iznos transakcije veći od 3000 RSD.