SBB i Total TV


SBB I TOTAL TV SU DEO PROGRAMA

Super Kartica ima novog SUPER partnera!


SBB kompanija posluje skoro 16 godina na teritoriji Srbije i predstavlja vodećeg operatora digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije.

Od 2007. godine, SBB je deo United Grupe, najvećeg alternativnog telekomunikacionog provajdera na teritoriji bivše Jugoslavije.

SBB je prva kompanija koja je u Srbiji, uvela digitalnu televiziju, nakon čega je pokrenuta prva TV platforma EON, kao i napredne usluge UNIFON, UNIFI, UNIFI Travel i CUTV.

37


U maju 2006. godine SBB uvodi novi, satelitski način prijema TV signala namenjen svima koji nisu u mogućnosti da bogatu SBB ponudu prate putem kablovske mreže. Total TV koristi tehnologiju koju je najjednostavnije opisati kao: kablovska preko satelita. Total TV nudi više od 120 SD i HD kanala i preko 150 slobodnih TV i radio kanala sa satelita Eutelsat 16A, Hot Bird i/ili Astra koji su dostupni svuda i na svakoj lokaciji. Total TV je preko svoje platforme i najznačajniji provajder digitalne satelitske televizije u regionu (Crna Gora, BiH, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Evropa). Mesto pokretanja satelitske platforme su postojeći satelitski transponderi SBB-a na satelitu EUTELSAT 16A, na lokaciji 16East.

 

Uživajte u digitalnoj televizij, najbržem internetu i besplatnim razgovorima u zemlji i regionu, koje su SBB i Total TV pripremili sa Super Karticom samo za vas.

38Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300