Mastercard


O nama

Kompanija Mastercard www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija Mastercard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve.

28

Mastercard beskontaktno plaćanje

Mastercard beskontaktno – lako kao 1, 2, 3

Velika prednost koju donose platne kartice je beskontaktna tehnologija. Mastercard beskontaktna platna tehnologija omogućava brze i sigurne transakcije jednostavnim prislanjanjem Mastercard ili Maestro kartice na beskontaktni terminal. Beskontaktna plaćanja čine kupovinu efikasnijom, a platna kartica nikad ne napušta Vaše ruke što dodatno povećava osećaj sigurnosti, dok je proces plaćanja jednostavan i brz:

  1. prislonite Mastercard ili Maestro beskontaktnu karticu sa simbolom  na poseban čitač na kasi;
  2. unesite PIN kod ako je kupovina veća od 1.500 dinara;
  3. sačekajte da zvučni i svetlosni signal uz poruku na ekranu čitača označe da je Vaša transakcija bila uspešna i to je to, možete da idete dalje!

29

Izbor platne kartice

Izbor platne kartice nije samo rutinska operacija koju završavate za nekoliko minuta u banci. Razmislite šta je to što želite i očekujete od kartice, a zatim uporedite dostupne kartice na tržištu po tim kriterijumima. Proces selekcije neće biti toliko težak i složen ako eliminišete one kartice koje ne odgovaraju Vašim realnim potrebama i načinu života. U užem izboru neka ostanu samo one kartice koje odgovaraju tim zahtevima.

Da biste pronašli Mastercard karticu koja najbolje odgovara Vašim potrebama pogledajte link sa bankama izdavaocima.

30

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300