Intersport

Mislimo da je sport za svakoga i naša misija je doneti sport svima. U našoj ponudi možete pronaći sportske proizvode vodećih globalnih brendova, kao i kvalitetne proizvode ekskluzivnih brendova Intersporta.Kako sakupljati

bodove?

20

Kako sakupiti

najviše bodova?

19

Kako iskoristiti

bodove?

18

Pravila

sakupljanja

17

Kako sakupljati bodove?

Bodove sakupljate prilikom svake kupovine, u svim Intersport prodavnicama, bez obzira na način plaćanja. Za potrošenih 120 dinara dobijate 1 bod. Sve što treba da učinite je da pokažete svoju Super Karticu ili platnu Super Karticu na kasi prilikom svake kupovine.

Ukoliko za plaćanje računa koristite više od jednog načina plaćanja, bodovi će biti obračunati posebno za svaki način plaćanja.

 

21

Kako sakupiti najviše bodova?

Dodatne bodove možete sakupiti ako plaćate Vašom platnom Super Karticom jer Vas tada bodovima nagrađuju i Intersport i Sberbank.

20

Kako iskoristiti bodove?

Ukoliko ste prešli prag za nagrađivanje u jednom obračunskom periodu (odnosno, sakupili minimum 200 bodova), sakupljene bodove možete iskoristiti u narednom obračunskom periodu direktno sa vaše Super Kartice ili korišćenjem digitalne Super Kartice, koja se nalazi u mobilnoj aplikaciji. Prilikom plaćanja na kasi pokažite vašu Super Karticu i naglasite kasiru koliko bodova želite da iskoristite za umanjenje računa.

  • Bodove za kupovinu možete iskoristiti u Idei, Rodi, Mercator hipermarketu, Intersportu, TAF-u, na OMV benzinskim stanicama ili DDOR-u.
  • Prilikom korišćenja bodova za kupovinu, minimum 1 rsd mora biti plaćen drugim sredstvom plaćanja.
  • Za iznos plaćen bodom ne ostvarujete pravo na nove bodove u Idea, Roda, Mercator, Intersport, TAF, OMV i DDOR prodajnim mestima.
  • Bodove za kupovinu sakupljate u aktulenom obračunskom periodu, a trošite do kraja narednog obračunskog perioda.

19

Kupujući u Intersportu, sakupljate bodove pod sledećim uslovima: kada plaćate gotovinom, čekovima, kreditnim i debitnim karticama za svakih potrošenih 120 dinara dobijate 1 bod.

Kako biste prešli prag za nagrađivanje, potrebno je da sakupite najmanje 200 bodova u jednom obračunskom periodu. Bodovi u Idea, Roda, Mercator, OMV, Intersport, TAF i DDOR prodajnim mestima se sabiraju ukoliko ste kod navedenih partnera prešli prag za nagrađivanje.

Obračun bodova

Ukoliko Vaš račun iznosi 1.200 dinara, sakupili ste 10 bodova na svojoj Super Kartici, nezavisno od načina plaćanja istog. Sistem uvek zaokružuje broj bodova na manji iznos, tj. ukoliko Vaš račun iznosi 1.199 ostvarujete 9 bodova.

 

Ukoliko plaćate vaš račun sa više različitnih sredstava za plaćanje, bodovanje se vrši za svaki vid plaćanja posebno.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300