Galerija podova

Posetite nas i ostvarite pogodnosti uz Super Karticu 
 

O nama

 

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu.
Široku ponudu proizvoda čine parket, laminat, vinil, tepisi i tepisoni vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo naše ponude čini i bogat program kućne dekoracije: zavese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine itd. a sve sa idejom da svojim kupcima na jednom mestu ponudimo kompletno rešenje za opremanje enterijera.

Svojih 45 godina iskustva i znanja o podovima usmeravamo ka tome da kupcima pružimo stručno savetovanje, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Pored stručnog savetovanja pri kupovini, pružamo i uslugu dostave kupljenih proizvoda kao i usluge profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača. 
 

Pogodnosti za korisnike Super Kartice

 

Kao PARTNER pripremili smo posebne pogodnosti za sve članove Super Kartica loyalty programa.

Prilikom kupovine u Galeriji Podova, ukoliko ste korisnik Super Kartice za Vas smo pripremili zanimljive popuste i proizvode. Ukoliko prelazite prag za nagrađivanje , bićete u prilici da korišćenjem naših kupona koji se nalaze na Super Kartica mobilnoj aplikaciji ostvarite značajne uštede.

Posetite nas u nekoj od naših 45 prodavnica i odaberite nešto iz naše široke ponude podova, dekoracije i kućnog tekstila.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300