O kompaniji FitPass:

FitPass je jedinstven sportski sistem na teritoriji Srbije koji omogućava da sa jednom članarinom trenirate omiljene sportske aktivnosti u blizini radnog mesta i mesta stanovanja. FitPass članarina omogućava treninge u preko 650 sportskih objekata i 70 disciplina u više od 30 gradova Srbije. Sa njom, pored sportskih aktivnosti, stičete pravo i na popuste u restoranima zdrave hrane, kao i na usluge poput masaža, wellness programa, specijalizovanih lekarskih pregleda, kupovinu suplemenata i fitnes opreme postajući tako član FitPass kluba. U ponudi se nalazi 6 paketa članarina koje prilagođavate vašim potrebama, novcu i slobodnom vremenu.

Prilikom plaćanja članarine unesite broj svoje Super Kartice i ostvarite popust od 12% na sve mesečne ili tromesečni paket tokom godinu dana*.

Kad god odlučite da krenete, naša ponuda je tu! Napravite prvi korak.

 

*Jedan korisnik Super Kartice može da iskoristi maksimalno 12 puta popust na mesečne pakete i maksimalno 4 puta popust na tromesečni paket do 01. marta 2022. godine.

 

Trenirajte gde želite, šta želite i kada vi to želite - to je FitPass!


U toku jednog meseca imate pravo da jednom iskoristite svoju Super Karticu za aktiviranje popusta.
Ukoliko prilikom online uplate članarine unesete broj Super Kartice, a ne završite kupovinu u narednih 7 dana, smatraće se da je popust iskorišćen i naredno korišćenje biće vam omogućeno u sledećem kalendarskom mesecu.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300