Budvanska rivijera


Hotelska grupa Budvanska rivijera

Hotelska grupa Budvanska rivijera je najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori. U njenom sastavu posluje pet hotela, ukupnog kapaciteta 1656 smještajnih jedinica. Hoteli se nalaze na izrazito atraktivnim lokacijama u Budvi: Hotel Mogren, Turističko naselje Slovenska plaža, Hotel Aleksandar i u Petrovcu: Hotel Palas i Hotel Castellastva.

Objekti Hotelske grupe Budvanska rivijera predstavljaju hotele koji pružaju različite usluge odmora, rekreacije, zabave i opuštanja u najlepšem delu crnogorskog primorja i Mediterana.

S posebnom brigom i pažnjom Hotelska grupa se odnosi prema okolini i prati trend održivog razvoja. Pored brige za okolinu, velika pažnja se posvećuje očuvanju i afirmaciji kulturno istorijskih vrednosti.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavlja i jednu od retkih kompanija u Crnoj Gori, koja je potpisnik Globalnog etičkog kodeksa za turizam, povelje ustanovljene od strane Svetske turističke organizacije.

Kompanija je dobitnik međunarodne oznake za sigurna putovanja Safe travels za svih pet hotela kojima upravlja. Oznaku Safe travels dodjeljuje Svetski savez za turizam i putovanja (WTCC) kao priznanje destinacijama i turističkim subjektima širom sveta koji su usvojili globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja.

 

Web adresa: www.hgbudvanskarivijera.com

Mehanizam realizacije popusta:

Rezervacija putem telefona - obavezno pročitajte broj Super Kartice

Tel: +382 33 402 456

Mob: +382 68 505 405

Rezervacija putem emaila – obavezno upišite broj Super Kartice

Email: reservations@budvanskarivijera.co.me


TURISTIČKO NASELJE SLOVENSKA PLAŽA

Zeleni raj u srcu Budve

Smeštena nadomak gradske plaže i budvanskog Starog grada, na površini od preko 175.000m2, Slovenska plaža predstavlja jedinstven hotelsko turistički kompleks u ovom delu Mediterana. U okviru samog kompleksa uzgaja se i neguje preko 300 vrsta različitih biljaka pa se zato Slovenska plaža često naziva i Zelenom oazom Budve.

U sastavu TN Slovenska plaža nalazi se 1.016 smještajnih jedinica raspoređenih u 10 vila, kategorisanih sa 3* i 4*. Veliki broj smeštajnih jedinica poseduje i terasu sa pogledom na atrijume koji pružaju jedinstven mediteranski ugođaj.

Prepoznatljiva po zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dečijim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, Slovenska plaža pruža odlične uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

64


HOTEL PALAS

Oaza za odmor i relaksaciju

Hotel Palas 4*, odavno je prepoznatljiv na svetskoj turističkoj mapi kao jedan od najlepših hotela na Jadranu. Smešten na samoj obali Petrovca, slikovitog i šarmatnog gradića u blizini Budve, uvek je bio atraktivna destinacija za istinske hedoniste. Čarobni zalasci sunca i pogledi na ostrva Katič i Sveta Nedjelja, često su sinonim za svu lepotu i autentičnost hotela Palas.

Hotel posjeduje 171 moderno dizajniranu i savremeno opremljenu smeštajnu jedinicu, kao i luksuzni depadans kapaciteta 48 apartmana pod nazivom Palas Lux.

Osim udobnih soba, od kojih većina ima pogled na more, u okviru hotela nalazi se wellness&spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, saunom, turskim kupatilom, đakuzijem i teretanom.

Hotel ima sjajnu gastronomsku ponudu u okviru kojeg se nalazi pop up restoran Makarul sa izvanrednom nacionalnom i internacionalnom kuhinjom.

65


HOTEL ALEKSANDAR

Kompletan primorski ugođaj na samoj obali mora

Hotel Aleksandar 4* predstavlja pravi biser hotelske ponude Budve. Nalazi se na svega 20 metara od gradske plaže i 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada. Ovakva pozicija hotela i sadržaji koje nudi u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim zelenilom koje ga okružuje, čine hotel Aleksandar idealnim za savršen odmor na obali mora.

Hotel ima 187 smještajnih jedinica, 3 otvorena bazena, mini wellness & spa centar, masažni i fizioterapeutski centar, kao i savremeno opremljene dečije igraonice.

Hotel poseduje hotelsku plažu koja je na raspolaganju gostima uz posebne pogodnosti korišćenja plažnog mobilijara.

Hotel Aleksandar je vrlo pogodan za sastanke, konferencije i manje kongrese, jer osim izuzetne pozicije i odličnog hotelskog sadržaja poseduje dve konferencijske sale.

66


HOTEL CASTELLASTVA

Idealan hotel za porodični odmor

Hotel Castellastva se nalazi u centru Petrovca, malom primorskom gradu sa prirodnim ambijentom okružen maslinama i drugim mediteranskim biljkama. Nalazi se na samo 150m od mora i 50m od centra grada. Idealno je mesto za porodice koje žele miran odmor.
Hotel posleduje 185 smeštajnih jedinica, po standardima hotela sa 4 zvezdice. U svom sastavu objekat ima dvokrevetne sobe i lux apartmane.
Ispred ulaza u hotel nalazi se mala terasa koja je savršeno mesto za kafu i odmor pre ili posle šetnje na plaži. Kratka šetnja vodiće vas kroz predivne zelene površine sa raznovrsnim biljkama, prostor za teretanu na otvorenom i igralište, kao i malu terasu sa bazenom. Upravo ovo mesto mnogi smatraju alternativom za bilo koje iskustvo na plaži.

69


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300