Big Blue


O nama

S naglašenom orijentacijom na aranžmane sa avio-prevozom za letovanje u Turskoj,  uslugu agancije  Big blue Group u prvoj godini postojanja (2006. godina), koristilo je 1.750 zadovoljnih putnika. Bio je to više nego dobar nagoveštaj za nove  i ambiciozne ciljeve. Već u narednoj sezoni broj putnika je udvostručen. Na talasu startnih uspeha agencija Big blue Group je nastavila da širi  poslovnu filozofiju osvajajući korak po korak  i druga turistička tržišta širom Evrope i sveta  da bi posle 14 godina uspešnog rada izrasla u   prepoznatljiv brend sa karakteristikama uspešne kompanije uz sposobnost pružanja kompletnih turističkih usluga na više od 100 destinicija u skladu sa modernim poslovanjem za više desetina hiljada putnika na godišnjem nivou.  Zahvaljujući stabilnosti rasta i razvoja poslovanja uz održivost kvaliteta Big blue Group  se pozicionirao kao partner od poverenja s izuzetno povoljnim odnosnom cene i kvaliteta usluge.

Big blue Group je takođe i nosilac IATA licence što znači da pripada porodici   turističkih agencija iz celog sveta  koje su uz korišćenje najsavremenijih globalnihrezervacionih sistem, Amadeus i Galileo, osposobljene  za prodaju avio-karata.

Sigurnost i pouzdanost, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža sa više od 300 ovlašćenih subagenata, kao i brojni ugledni partneri širom sveta, danas su kompanijske  vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda s privatnim kapitalom.

Najveća satisfakcija zaposlenima, vrhunskim profesonalcima u poslovima kojima se bave, jeste broj zadovoljnih putnika koji  raste iz godine u godinu što sloganu  “Vi znate gde, mi znamo kako“ daje  pečat uspešnosti i apsolutnog poverenja korisnika usluga  agencije Big blue Group.Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300