Vi ste ovde: Naslovna Ostali partneri Galerija Podova

Ostvarite pogodnosti i uštedite

Važno je znati

Provucite svoju Super Karticu i odmah uštedite kupujući označene proizvode!

Pogodnosti partnera Galerija Podova

Ukoliko dobijate Super Kartica knjižicu pogodnosti, bićete u prilici da korišćenjem kupona Galerije Podova koji su istaknuti u knjižici ostvarite značajne uštede. Ukoliko ne dobijate knjižicu sa kuponima, ali ste korisnik Super Kartice, Galerija Podova je i za Vas pripremila zanimljive popuste i proizvode.

Galerija Podova je najveći maloprodajni lanac za prodaju podova, dekoracije i kućnog tekstila, sa 43 prodavnice u 33 grada u Srbiji i Crnoj Gori. Na jednom mestu ćete pronaći kompletno rešenje kada su podovi u pitanju: od parketa i laminata kroz širok izbor različitih drvnih vrsta, preko šarenih ili jednobojnih tepiha i tepisona do neobičnih ili klasičnih dezena vinila. Ukoliko želite da upotpunite enterijer i kreirate završni utisak u svom domu na raspolaganju Vam se nalazi i širok izbor garnišni, zavesa, mebl štofa, tapeta, prekrivača, posteljina, peškira i jastuka.

U svim prodavnicama Galerije Podova očekuju Vas usluge dostave na kućnu adresu i profesionalne ugradnje.

Posetite Galeriju Podova u nekoj od njihove 43 prodavnice i odaberite nešto iz široke ponude podova, dekoracije i kućnog tekstila.

Više o Galeriji Podova
www.galerijapodova.com
0800 345 345