O nama
1
Dečji klub ’Super Klubić’ je deo programa nagrađivanja Super Kartica. Namenjen je roditeljima dece starosti od 0 do 7 godina. Učešćem u Super Klubiću, članovi će moći da ostvaruju posebne pogodnosti za sebe i svoje dete; kao i druge specijalne ponude.
2
Član Super Klubića može postati svaki registrovani korisnik Super Kartice koji putem prijavne forme dostavi obavezne podatke koji su potrebni za registraciju i učešće u Super Klubiću. Davanje podataka od strane korisnika je dobrovoljno. Korisnik može da unese podatke za više dece, ali i da sam ukloni podatke koje je ranije uneo.
3
Korisnik Super Klubića ima pravo da u svako doba u svakom trenutku pisanim putem ili pozivom besplatnog call centra izmeni podatke koje je prethodno dostavio Super Kartici. Korisnik takođe ima pravo da pisanim putem ili pozivom besplatnog call centra 0800 301 300 otkaže članstvo u Super Klubiću. Važenje članstva prestaje u roku od 15 dana od dana prijema obaveštenja. Super Kartica d.o.o. može prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključiti iz programa Super Kartice bilo kog korisnika. Super Kartica d.o.o. je dužna da Korisnika obavesti o isključenju ali nije obavezna da obrazloži svoju odluku korisniku.
4
Ukoliko prestane članstvo korisnika u Super Kartica programu nagrađivanja, automatski prestaje i njegovo članstvo u Super Klubiću. Obrada podataka nakon prestanka članstva u Super Klubiću je nedozvoljena. U slučaju neovlašćene obrade podataka, korisnik ima pravo da traži prekid vršenja obrade prikupljenih podataka.
5
U Super Klubić mogu biti učlanjeni isključivo korisnici glavnih Super Kartica.
6
Korisnik Super Kartice, koji pristupa Super Klubiću, kao roditelj i zakonski zastupnik deteta, popunjavanjem obaveznih podataka o svom maloletnom detetu iz ove prijavne forme i potvrđivanjem pravila kluba, saglasan je da Super Kartica prikuplja i obrađuje te podatke u svrhu omogućavanja pogodnosti Super Klubića, kao i u svrhe obaveštavanja o marketinškim uslugama i proizvodima osnivača i partnera programa Super Kartice za sve vreme trajnja članstva u Super Klubiću.
7
Podaci navedeni u prijavnoj formi za Super Klubić koriste se isključivo u marketinške svrhe, odnosno za slanje informacija o dodatnim pogodnostima koje za članove Super Klubića organizuju Super Kartica i partneri programa. Super Kartica d.o.o, njen osnivač, partneri programa nagrađivanja Super Kartice i saradnici kao druga pravna lica koja imaju ugovorima definisanu i uređenu saradnju sa Super Kartica d.o.o. a koja prikupljaju, obrađuju, međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke korisnika, iste će tretirati kao poverljive informacije. Lični podaci o korisnicima Kartice se ne razmenjuju sa drugim korisnicima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
8
Super Kartica zadržava pravo da, bez prethodne najave, obustavi Super Klubić i određene ili sve aktivnosti koje se sprovode u okviru Super Klubića.
9
Svi registrovani korisnici Super Kartica koji su ujedno članovi Super Klubića, svoje benefite ostvaruju tako što tokom obračunskog perioda programa Super Kartica ostvare uslove o kojima su prethodno pravovremeno obavešteni, kupovinom kod određenih partnera programa. Da bi korisnik obezbedio da njegova transakcija bude adekvatno zabeležena, obavezan je da prilikom kupovine pokaže svoju Super Karticu zaposlenom kod partnera kod kojih se obavlja kupovina. Po isteku obračunskog perioda, a tokom prvog narednog meseca, korisnici koji su ostvarili svoje pogodnosti o tome će biti obavešteni na adekvatan način.
10
Uslovi za ostvarivanje pogodnosti učešćem u Super Klubiću dostupni su putem internet sajta www.superkartica.rs.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu