O nama
Dečji klub ’Super Klubić’ je deo programa nagrađivanja Super Kartica. Namenjen je roditeljima dece starosti od 0 do 7 godina. Učešćem u Super Klubiću, članovi će moći da ostvaruju posebne pogodnosti za sebe i svoje dete; kao i druge specijalne ponude.
 
Član Super Klubića može postati svaki registrovani korisnik Super Kartice koji putem prijavne forme dostavi obavezne podatke koji su potrebni za registraciju i učešće u Super Klubiću. Davanje podataka od strane korisnika je dobrovoljno. Korisnik može da unese podatke za više dece, ali i da sam ukloni podatke koje je ranije uneo.
 
Ukoliko prestane članstvo korisnika u Super Kartica programu nagrađivanja, automatski prestaje i njegovo članstvo u Super Klubiću. Obrada podataka nakon prestanka članstva u Super Klubiću je nedozvoljena.
 
U Super Klubić mogu biti učlanjeni svi korisnici Super Kartica.
 
Korisnik Super Kartice, koji pristupa Super Klubiću, kao roditelj i zakonski zastupnik deteta, popunjavanjem obaveznih podataka o svom maloletnom detetu iz ove prijavne forme i potvrđivanjem pravila kluba, saglasan je da Super Kartica prikuplja i obrađuje te podatke u svrhu omogućavanja pogodnosti Super Klubića za sve vreme trajnja članstva u Super Klubiću.
 
Super Kartica zadržava pravo da, bez prethodne najave, obustavi Super Klubić i određene ili sve aktivnosti koje se sprovode u okviru Super Klubića.
 
Korisnik ima pravo da otkaže učešće u Super Klubiću slanjem obaveštenja na e-mail adresu info@superkartica.rs, pozivom na broj telefona 0800 301 300 ili poštom na našu adresu.
 
Svi registrovani korisnici Super Kartica koji su ujedno članovi Super Klubića, svoje benefite ostvaruju tako što tokom obračunskog perioda programa Super Kartica ostvare uslove o kojima su prethodno pravovremeno obavešteni, kupovinom kod određenih partnera programa. Da bi korisnik obezbedio da njegova transakcija bude adekvatno zabeležena, obavezan je da prilikom kupovine pokaže svoju Super Karticu zaposlenom kod partnera kod kojih se obavlja kupovina. Po isteku obračunskog perioda, a tokom prvog narednog meseca, korisnici koji su ostvarili svoje pogodnosti o tome će biti obavešteni na adekvatan način.
 
Uslovi za ostvarivanje pogodnosti učešćem u Super Klubiću dostupni su putem internet sajta www.superkartica.rs.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu