VREDNE UŠTEDE UZ SUPER KARTICU

18.02.2019.

Više od 500.000 građana u Srbiji štedi redovnim korišćenjem kartice lojalnosti
Iako deluje da za istu kupovinu svi dobijaju jednaku vrednost, ipak se ispostavilo da oni koji donose SUPER odluke o mestu kupovine i načinu plaćanja uz pogodnosti lojalti kartice dobijaju više. Odnosno, mnogo više.

 

Korisnici Super Kartice i platne Super Kartice, samo tokom jedne godine, uštede čak i po 20 hiljada dinara! Kupujući kod partnera programa ili koristeći njihove usluge, više od 200.000 korisnika godišnje uštedi dovoljno novca za kupovinu novog bicikla, novog para cipela, komplet-udžbenika, trogodišnjeg osiguranja kuće… i još mnogo toga.

 

I za to nisu morali da potroše nijedan dinar više od onoga što su planirali. Bilo je dovoljno da imaju besplatnu Super Karticu u novčaniku ili aplikaciju na mobilnom telefonu ili platnu Super Karticu, da svoje svakodnevne kupovine obavljaju kod partnera našeg programa i da na mobilnoj aplikaciji broje i koriste bodove koje su sakupili.

 

Uštedi i ti, kao na primer:

 PREUZMI SUPER KARTICA MOBILNU APLIKACIJU!

 


*Prikazane uštede su zbir popusta i bodova ostvarenih uz Super Karticu, u mreži partnera programa Super Kartice od 1.02.2017. do 31.01.2018. Popusti se odnose na akcije Super cena uz Super Karticu, Knjžica pogodnosti, Super Kartica katalog i popusti iznenađenja za korisnike Super Kartice.

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email 0800 301 300
Besplatni info telefon 0800 301 300