Vip dobrodošlica za sve mame!

17.10.2019.

Ne počinje samo jedan novi život kada nakon devet meseci na svet dođe beba.


Svaka majka se svojoj najnovijoj i najvažnijoj životnoj ulozi prilagođava na različite načine i upravo zbog toga im je potrebna sva podrška koju mogu da dobiju u svom okruženju.

I dok tokom dana učite o bebinoj ishrani, spavanju, zakazujete redovne kontrole, sigurno će vam značiti i kada sestra „preuzme“ neki kućni posao, kada pozovete mamu da savetom pomogne oko kupanja bebe, a pogotovo ako vas drugarica iznenadi kafom i opuštenim razgovorom.

Kako bi na pravi način osetile dobrodošlicu, a onda im bila lakša i bezbrižnija svakodnevica, Vip mobile je otišao korak napred i spremio posebnu ponudu „Mame, dobro došle na svet“, za sve korisnice koje tokom 2019. godine postanu majke. Njima je omogućeno korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu – jer, pored ostalog, u prvim mesecima svake mame veliki saveznik predstavlja upravo mobilni telefon.

Ujedno, Vip je omogućio i besplatno pozivanje servisa Halo beba na broj telefona 011/7158-444, 24 sata, tokom cele nedelje. Dodatno, svi korisnici, koji koriste promociju „Mame, dobro došle na svet“, mogu da koriste Bebac aplikaciju bez trošenja megabajta iz tarife.

Promociju roditelji mogu da iskoriste u Online prodavnici (unošenjem JMBG deteta rođenog tokom 2019. godine) ili na bilo kojem Vip prodajnom mestu, uz original Izvod iz matične knjige rođenih.

Vip mobile kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom, odlučio je da mamama pruži vrlo specifičan vid pomoći i podrške jer su razvoj društva i građenje pozitivne atmosfere za odrastanje naših mališana od velike važnosti.Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email 0800 301 300
Besplatni info telefon 0800 301 300