Vi ste ovde: Naslovna SUPER KARTICA PROSLAVLJA ROĐENDAN I DARUJE KORISNIKE

SUPER KARTICA PROSLAVLJA ROĐENDAN I DARUJE KORISNIKE

Objavljeno: 12.05.2017.

Slavimo četvrti rođendan, a ko slavi, taj i časti!

Povodom proslave četvrtog rođendana, Super Kartica od 13. do 17. maja sve svoje verne korisnike nagrađuje poklon bodovima i super rođendanskim popustima. Tokom proslave, Superkartičari će moći da osvoje dvostruko, trostruko i četvorostruko više bodova za kupovinu kod partnera programa. Pored toga, očekuju ih i super popusti do 15% na super odabrani asortiman.

Duple bodove korisnici mogu ostvariti za kupovinu svih vrsta derivata na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, kao i plaćanjem platnom Super Karticom u mreži partnera Super Kartice. Za kupovinu u IDEA, RODA i MERCATOR prodavnicama ostvaruju trostruke bodove, dok DDOR poklanja čak četvorostruke bodove za kupovinu novih polisa osiguranja. Super popusti do 10% na celokupnu kupovinu čekaju sve Superkartičare u Intersportu i Modiani, 10% u Galeriji Podova na kupovinu tepiha, dekoracije i kućnog tekstila, 15% u Beautique parfimerijama, specijalno iznenađenje u BENU Apotekama a u Vipu i popust na elegantni Sony Xperia XA telefon.

Super Kartica poziva sve da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i budu deo slavlja koje donosi pregršt dodatnih pogodnosti. Dovoljno je samo krenuti u kupovinu, jer je Super Kartica uvek uz svoje korisnike kada je to potrebno.