Super Kartica Plus-obaveštenje

17.10.2022.


Naša AIK Banka a.d. Beograd (ranije Sberbank Srbija a.d. Beograd) do kraja tekuće godine biće pripojena AIK Banci a.d. Beograd, a zvanična formalizacija ove statusne promene je planirana za 1.12.2022. godine.

 

Navedeno znači da će Naša AIK Banka a.d. Beograd preneti na AIK Banku a.d. Beograd celokupnu imovinu i obaveze, čime će, kao društvo koje se pripaja, prestati da postoji.

 

Imajući u vidu sve pomenuto i u skladu sa promenama u saradnji i partnerstvom sa Naša AIK Bankom, obaveštavamo klijente Banke i korisnike “Super Kartica Plus” programa lojalnosti da će plaćanje ovim karticama prestati zaključno sa 18.12.2022. godine.

 

Kompletna funkcionalnost Super Kartice, kao vaše Kartice lojalnosti ostaje nepromenjena i možete nastaviti da je koristite na uobičajen način na prodajnim mestima partnera Super Kartice kao i do sada.

 

Opcija uplate dugovanja ostaće aktivna u skladu sa potpisanim ugovorima i posle ovog datuma, a sve do izmirenja duga po kartici.

 

Naša AIK Banka a.d. Beograd nastaviće da izdaje Platnu Super Karticu koja ostaje u sistemu bodovanja programa lojalnosti Super Kartica, ali i zadržava mogućnost plaćanja. 

 

Pozivamo Vas da posetite najbližu Naša AIK Banka ekspozituru i iskoristite specijalne pogodnosti za dobijanje Platne Super Kartice:

 

Za više informacija pozovite Kontakt centar Naša AIK Banke na broj 19909*.

 

*Poziv će se tarifirati u skladu sa cenovnikom konkretnog provajdera mobilne/fiksne telefonije.

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email 0800 301 300
Besplatni info telefon 0800 301 300