Vi ste ovde: Naslovna Super Kartica najbolji program lojalnosti po odnosu cene i kvaliteta u Srbiji nagrađena medaljom Best Buy Award

Super Kartica najbolji program lojalnosti po odnosu cene i kvaliteta u Srbiji nagrađena medaljom Best Buy Award

Objavljeno: 07.07.2015.

Ovogodišnje Best Buy Award istraživanje u Republici Srbiji pokazuje da građani Srbije, kada je u pitanju loyalty program najboljeg odnosa cene i kvaliteta, svoje poverenje daju Super Kartica programu.

Best Buy

U poslednjem Best Buy Award istraživanju, građani Srbije, na osnovu sopstvenog iskustva i mišljenja, izjavili su da Super Kartica nudi najbolju vrednost za njihov novac - br. 1 kada je reč o najboljem odnosu cene i kvaliteta u kategoriji loyalty programa I programa za nagrađivanje potrošača u Republici Srbiji.

Ovo je rezultat „Best Buy Award” istraživanja u Republici Srbiji koje je obavila švajcarska organizacija ICERTIAS - Međunarodna asocijacija za sertifikaciju. Ova organizacija meri iskustva građana i njihovo zadovoljstvo u pogledu odnosa cene i kvaliteta proizvoda i usluga na tržištu.

Best Buy Award medalja nepristrasni je dokaz poverenja koje potrošači imaju u Super Karticu i zadovoljstva koje im pogodnosti programa pružaju. Istraživanje koje je sprovedeno potvrđuje da po izboru potrošača i njihovom mišljenju Super Kartica pruža najveću vrednost za novac.

Istraživanje „Best Buy Award” 2015/2016. u Srbiji je sprovedeno u junu 2015. godine na teritoriji Srbije, na uzorku od 1.200 ispitanika. Ispitanici su bili državljani Srbije, korisnici interneta stariji od 15 godina. Istraživanje je izvedeno preko veb upitnika koristeći metod CAWI - DEEPMA (Veb intervjuisanje uz pomoć računara – metod duboko poznavanja „Deep Mind Awareness”).