Sberbank Srbija postala Naša AIK Banka

15.03.2022.


Sberbank Srbija promenila je 2. marta 2022. godine svoje ime u Naša AIK Banka i na taj način postala deo domaće AIK bankarske grupe koju uspešno predvodi AIK Banka.

 

Nastavljajući izuzetno uspešno poslovanje iz prethodnih godina, Naša AIK Banka predstavlja izuzetno likvidnu i stabilnu banku, sa veoma snažnom kapitalnom bazom. Banka je prisutna na celoj teritoriji cele Srbije, sa ukupno 32 ekspoziture u 21 gradu.

 

Posluje kao univerzalna banka svojim klijentima – građanima, preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, korporativnim klijentima i poljoprivrednicima - pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda.

 

Naša AIK Banka je okrenuta ka stalnom razvoju i digitalizaciji svojih bankarskih usluga, nudeći klijentima podršku i servise po najvišim svetskim standardima.

 

AIK bankarska grupa, čiji je Naša AIK Banka član, danas raspolaže bilansnom sumom koja prelazi 6,5 milijarde evra i poseduje kapital u vrednosti od 800 miliona evra. Tržišno učešće AIK grupe u Srbiji danas iznosi čak 9 odsto, a zahvaljujući izuzetno velikoj vrednosti svoje bilansne aktive AIK grupa danas predstavlja jednu od najznačajnijih banaka u našoj zemlji.

- Kao članica AIK grupe, Naša AIK Banka će nastaviti da posluje stabilno, likvidno i veoma uspešno. Štednja svih klijenata i njihova sredstva na računima u našoj banci su na ovaj način dodatno osigurani. Sve naše usluge, aplikacije i servisi nastavljaju da funkcionišu kao i ranije, a klijenti nastavljaju da koriste svoje platne i kreditne kartice kao i do sada - objasnio je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Naša AIK Banke

 

Više informacija možete saznati OVDE.

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email 0800 301 300
Besplatni info telefon 0800 301 300