Vi ste ovde: Naslovna DO 18 MESEČNIH RATA PLATNOM SUPER KARTICOM U RODI I MERCATORU

DO 18 MESEČNIH RATA PLATNOM SUPER KARTICOM U RODI I MERCATORU

Objavljeno: 05.12.2016.

Praznici nikada nisu bili lepši! Sa dolaskom decembra većina nas počinje da razmišlja o pripremama za novogodišnje trenutke, koji obično uključuju nabavku ukrasa i svega onoga što bi moglo da oplemeni naš dom.

Ukoliko želite da spremni ispratite staru i dočekate novu godinu, RODA i Mercator su idealne destinacije da svoje želje pretočite u stvarnost. Tamo vas očekuju nove pogodnosti, u okviru kojih imate mogućnost plaćanja do čak 18 mesečnih rata bez kamate i naknade, uz platnu Super Karticu.

Specijalna pogodnost koja traje od 5. decembra do 31. januara, omogućiće korisnicima platne Super Kartice da opreme dom posuđem, tehnikom, belom tehnikom, malim kućnim aparatima, baštenskim nameštajem, vrtnom mehanizacijom i električnim alatom ili možda opreme auto gumama, po veoma povoljnim uslovima, do čak 18 mesečnih rata bez kamate i naknade. Potrošači koji planiraju kupovinu ostalog asortimana, i dalje će moći da kupuju na 12 mesečnih rata u svim IDEA, RODA, Mercator i Intersport prodavnicama uz platnu Super Karticu.

Zato požurite i uz platnu Super Karticu dočekajte praznike spremni!