FRIKOM RUČAK!

24.11.2017.

Frikom i Super Kartica su za Vas pripremili neodoljivu ponudu!


Frikom Vam poklanja ručak!

 

Kupite Frikom povrće u iznosu preko 2.000 din u Idei, Rodi ili Mercatoru uz provučenu Super Karticu i Frikom ručak može biti Vaš za 1 din!

Frikom ručak sadrži sledeće proizvode: Oslić hek 500g, Kinoa mix, sladoled Strauss Harmony.


3 jednostavna koraka do Frikom ručka:

 

Pravila za učešće u promotivnoj aktivnosti:

U promotivnoj aktivnosti koju organizuju Super Kartica, partner Mercator S i kompanija Frikom, mogu da učestvuju svi registrovani korisnici Super Kartice koji u periodu 20.11.2017 – 10.12.2017. ostvare kupovinu makar jednog pakovanja Frikom smrznutog povrća po izboru u Idea, Roda ili Mercator prodavnici.

Svaki korisnik Super Kartice koji obavi kupovinu bar jednog Frikom smrznutog povrća u navedenom periodu, ukoliko je dostavio broj mobilnog telefona i saglasnost za kontaktiranje Super Kartici, dobiće SMS upit za potvrdu učešća u nagradnoj aktivnosti sa broja 8888.

Ukoliko korisnik ne želi da učestvuje u aktivnosti, dovoljno je da pošalje besplatni SMS: STOPFSP na 8888. Tog trenutka prestaje praćenje njegove potrošnje na kupovini Frikom smrznutog povrća.

Jednom kada se odjavi, korisnik nema mogućnost ponovne prijave za učešće u ovoj nagradnoj aktivnosti.

Korisnici Super Kartice koji žele da učestvuju u aktivnosti takođe mogu samostalno da se prijave slanjem poruke FSP na 8888.

Kupovinu Frikom povrća možete obaviti u neograničenom broju kupovina, jer se iznosi sabiraju.

Kada Vaša ukupna kupovina bude iznosila preko 2.000din, a nakon 10.12.2017, Super Kartica će Vas obavestiti putem SMS-a kada i u kom maloprodajnom objektu možete da preuzmete Vaš Frikom ručak.

Jedan korisnik Super Kartice, tokom trajanja akcije može preuzeti jedan Frikom ručak.

Spisak artikala smrznutog povrća koji učestvuju u akciji.

Akcija važi za prvih 5.000 korisnika koji ostvare uslov kupovine Frikom povrća! Broj preostalih poklon Frikom ručaka možete pronaci na www.frikom.rs


Požurite!

Prijavite se na svoj korisnički nalog ili se učlanite u program

Imam karticu Želim karticu

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email 0800 301 300
Besplatni info telefon 0800 301 300