Vi ste ovde: Naslovna Novi korisnik
Super Kartica

Dobro došli!

Zadovoljstvo nam je da Vam poželimo dobrodošlicu u program Super Kartice - jedinstven program nagrađivanja u kome Vas očekuju brojne pogodnosti!

Učlanite se na jednostavan način kako biste dobili svoju Super Karticu!
Ako ste ispunili pristupnicu na prodajnom mestu, Vaši podaci su poslati u Super Karticu i obrađuju se. Dok se Vaši podaci ne obrade nećete biti u mogućnosti da se prijavite putem interneta, odnosno da proveravate Vaše bodovno stanje.
Ukoliko želite već danas da imate uvid u bodove koje ste ostvarili možete se učlaniti putem interneta, ali ne zaboravite da unesete broj Vaše privremene kartice sa pristupnice u za to predviđen prostor.
Saznajte više o programu Super Kartice
Platna Super Kartica

Platna Super Kartica

Platna Super Kartica omogućiće Vam da:
  • Kupujete u zemlji do 12 rata bez kamate
  • Odloženo plaćate i podižete gotovinu do 45 dana bez kamate na preko 32 miliona prodajnih mesta i bankomata sa oznakom Mastercard
  • Osvajate bodove i za kupovinu van programa nagrađivanja, i to kako u zemlji tako i u inostranstvu – pri svakom plaćanju ostvarićete uštedu od 0,5% koja će Vam se vratiti na kraju obračunskog perioda ukoliko pređete prag za nagrađivanje.
Saznajte više o Platnoj Super Kartici

Učlanite se u program Super Kartice već danas!

Sakupljanje bodova je jednostavno

Bodove sakupljate:

  1. Svaki put kada provlačite Super Karticu prilikom kupovine na prodajnim mestima RODA, IDEA, Mercator , Intersport, Modiana, NIS Petrol, Gazprom ili korišćenjem proizvoda Sberbanke u skladu sa aktuelnom ponudom.
  2. U DDOR-u Novi Sad ugovaranjem novih polisa ili obnovom svih osiguranja namenjenih fizičkim licima.

Korišćenje bodova kod naših partnera

Koristite bodove:

Svaka tri meseca, kada sakupite dovoljan broj bodova, na Vašu kućnu adresu će Vam biti poslati BONOVI ZA KUPOVINU.

Iskoristite bonove za kupovinu, za ono što volite ili Vam najviše treba, na prodajnim mestima naših partnera: u RODA, IDEA, Mercator prodavnicama, Intersport, Modiana, NIS Petrol benzinskim stanicama, Gazprom benzinskim stanicama, DDOR Novi Sad.