Aplikacija za super uštede

13

Prednosti mobilne aplikacije

14

Super funkcionalnosti

15

Preuzmite besplatno aplikaciju i imaćete više!

16

Aplikacija za super uštede

Super Kartica je napravila mobilnu aplikaciju koja Vam nudi brojne opcije jednostavne i pametne kupovine besplatno. Popusti i pogodnosti sada su na jedan dodir prsta od vas! Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju Super Kartice, registrujte se za 5 minuta ili se ulogujte unošenjem broja Vaše Super Kartice i lozinke i već sada počnite da: koristite online kupone sa popustima, pratite novosti i pogodnosti kod partnera, jednostavno i lako sakupljate, pratite i trošite bodove. I još mnogo toga!

6

Prednosti mobilne aplikacije

Za jednostavnu i brzu kupovinu i uštedu sada je dovoljno da ponesete svoj mobilni telefon sa instaliranom Super Kartica aplikacijom. Sakupljajte i trošite bodove skeniranjem digitalnog barkoda Super Kartice. Pratite stanje bodova u aktuelnom i poslednja tri obračunska perioda. Uredite profil i počnite da koristite nove super funkcionalnosti!

7


Super funkcionalnosti

U Vašem telefonu od sada se nalaze:

  • digitalna Super Kartica
  • online kuponi sa popustima prilagođeni Vašim navikama kupovine
  • uvek nove informacije o uštedama koje možete ostvriti na proizvode i usuge svih naših partnera
  • lokacije Super Kartica partnera, kao i brzu i jednostavnu pretragu najbliže prodavnice/poslovnice
  • svi online katalozi partnera Super Kartice na jednom mestu
  • dečji klub Super Klubić - učlanite se brzo i lako i pratite pogodnosti Super Klubića
  • jednostavan pregled Vaših bodova i ušteda
  • Vaš Super Kartica profil - uredite ga, povežite se u porodicu

8

Preuzmite besplatno aplikaciju i imaćete više!

 

Nova mobilna aplikacija Super Kartice dostupna je za Android i iOS uređaje!


 Kako da instaliram novu mobilnu aplikaciju?

Super Kartica mobilna aplikacija je dosupna za Android i iOS uređaje. Možete je preuzeti sa Google Play-a i App Store-a. Ako već imate Super Karticu za logovanje koristite broj Vaše Super Kartice. Ako već imate profil na Super Kartica website-u ili staroj mobilnoj aplikaciji, koristite istu lozinku za logovanje.

Putem mobilne aplikacije možete se registrvati u program Super Karice ili kreirati novu lozinku, prateći korake nakon instalacije besplatne aplikacije.

 Da li ću i dalje dobijati knjižicu pogodnosti?

Instalacijom nove mobilne aplikacije Super Kartice svi Vaši kuponi iz knjižice pogodnosti prelaze na Vaš mobilni telefon. S obzirom na to da su sada sve pogodnosti na Vašoj mobilnoj aplikaciji, knjižicu pogodnosti nećemo više slati.

 Da li mogu da instaliram mobilnu aplikaciju na više uređaja?

Naravno, aplikaciju možete instalirati na više uređaja.

 Kako da koristim online kupone sa popustima?

Kod partnera Idea, Roda i Mercator pokažite kasiru svoju digitalnu Super Karticu koja se nalazi u Vašoj mobilnoj aplikaciji i bar kod kupona koji želite da iskoristite. Skeniranjem kartice i bar koda kupona, popust će biti obračunat.

Kod ostalih partnera, pokažite prodavcu elektronski kupon iz Vaše aplikacije i skenirajte digitalnu Super Karticu iz Vaše aplikacije.

 Da li će članovi moje Super Kartice porodice moći da koriste kupone sa popustima?

Da. Kupone sa popustima na svojim aplikacijama videće i moći će da koriste svi članovi Super Kartica porodice, osim ako u disklejmeru kupona nije drugačije naglašeno. Kada jedan član porodice iskoristi kupon -25% na arikal po izboru u Idea, Roda ili Mercator prodavnici, on će automatski biti obrisan iz aplikacija svih članova porodice.

 Da li putem mobilne aplikacije mogu da pratim stanje trenutno sakupljenih bodova i bodova za kupovinu, sakupljenih u prethodnom obračunskom periodu?

Naravno. Putem aplikacije pratite koliko bodova ste sakupili u aktuelnom obračunskom periodu, ali i tri obračunska perioda unazad. Pored toga, pratite i stanje bodova za kupovinu, sakupljenih u prethodnom obračunskom periodu. Putem aplikacije će vam biti dostupne sve transakcije, tako da možete videti kada, koliko i gde ste koristili bodove za kupovinu.

 Da li se putem nove aplikacije mogu pratiti akcije i novosti kod partnera Super Kartice?

Da. Sve novosti kod partnera pratite već na početnom ekrnu aplikacije, a katalozi svih partnera su sada na jednom mestu. Odlaskom na stranu „Katalozi“, brzo i lako pretražite sve popuste i pogodnosti kod partnera.

 Da li se putem nove aplikacije mogu učlaniti u Super Klubić?

Da. Odlaskom na stranu „Super Klubić“ u svega nekoliko koraka aktivirajte članstvo i u roku od 24h počnite da koristitie Super Klubić pogodnosti sa svojom Super Karticom.

 Za šta Super Kartica aplikacija koristi moju lokaciju?

Super Kartica aplikacija lokaciju korisnika može koristiti za slanje specijalnih ponuda partnera (samo ukoliko nam korisnik da takvu dozvolu kroz podešavanja u svom telefonu/aplikaciji!), pri čemu ne čuva i ne pravi bazu podataka sa lokacijama svojih korisnika.
Ukoliko korisnik odobri pristup lokacijama Super Kartica aplikaciji (’always allow’ ili ’allow all the time’) može dobiti specijanu ponudu od Super Kartica partnera kada se nađe u blizini prodajnog objekta. Ova funkcionalnost je tako kreirana da se specijalna ponuda šalje svim korisnicima, ali se isporučuje samo onima koji uđu u određenu lokaciju.Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije:

Pitanja Email Besplatni info telefon 0800 301 300