Vi ste ovde: Naslovna Još niste dobili Vašu ličnu Super Karticu

Još niste dobili Vašu ličnu Super Karticu

IDEAPlusCard

Ukoliko i dalje provlačite privremenu Super Karticu i još se niste registrovali u program i dobili Vašu ličnu karticu, a prošlo je više od mesec dana od kada ste popunili i poslali prijavu, pošaljite nam mail sa brojem Vaše privremene kartice ili nas pozovite na 0800 301 300.

Svi bodovi koje ste osvojili su sačuvani i knjižica sa pogodnostima će Vam po obavljenoj registraciji biti poslata naknadno.

Mogući razlozi zbog kojih još uvek niste dobili svoju ličnu Super karticu:
  • Niste potpisali pristupnicu, tj. dali saglasnost za učešće u programu
  • Niste upisali neki od obaveznih podataka u prijavi
  • Pošta nije mogla da Vam isporuči pošiljku zbog problema sa poštaniskim sandučetom, nepreciznom adresom ili nepreciznim podacima
  • Zbog nečitkog rukopisa nije bilo moguće pročitati neki od obaveznih podataka

Optimalno vreme za izradu i dostavu Vaše lične Super Kartice na Vašu kućnu adresu je oko mesec dana.
Navedeno vreme je potrebno da bi se: pristupnice prikupile iz svih maloprodajnih objekata partnera, podaci koje ste upisali u pristupnici prebacili u elektronski oblik, izradile personalizovane plastične kartice i privesci , kartice sortirale i bile dostavljene na kućne adrese svih članova programa.

Proverite svoje podatke: Kompletirajte svoje podatke unosom PAK broja, ukoliko to već niste učinili. Pak broj bliže definiše lokaciju mesta Vašeg stanovanja i smanjuje verovatnoću da pošiljka upućena Vama eventualno ne bude dostavljena.
Pregled svih PAK brojeva možete pronaći ovde, a nakon toga nas kontaktirajte putem besplatnog call centra ili e-mail adrese info@superkartica.rs kako bismo ovaj podatak evidentirali. Hvala.